Kalorické Tabulky
star star star star star_half

Trhaná vepřová plec na jablečném moštu a cideru s bramborovými noky

({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})
Hodnocení receptu
Recept jsi již ohodnotil/a
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Ingredience
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
1 000 x 1 g
1 000 x 1 ml
20 x 1 g
3 x porce (3 g)
10 x kus (1 g)
30 x 1 g
270 x 1 g
3 x kus (55 g)
lžička (5 g)
velká porce (20 g)
edit
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
close
porce % 1 g
edit Zapsat do jídelníčku
Premium uživatelé nevidí reklamy
Postup přípravy receptu
1
Jako první si uděláme marinádu, do které naložíme maso.
2
Smícháme jablečný mošt se ciderem a přimícháme sůl, pepř, nové koření, tymián a rozdrcený česnek.
3
Do hotové marinády položíme vepřovou plec a přes noc necháme marinovat v lednici.
4
Maso vyndáme z marinády a zprudka opečeme na rozpálené pánvi z každé strany.
5
Opečené maso dáme do zapékací mísy, zalijeme marinádou, přiklopíme a pečeme v troubě na 140 °C 4–5 hodin. Během pečení maso občas otočíme.
6
Po upečení maso vytáhneme z marinády a pomocí vidličky natrháme.
7
Marinádu přecedíme do kastrůlku a svaříme na půlku. Svařenou marinádu vmícháme do natrhaného masa.
8
Uvaříme celé brambory včetně slupky v osolené vodě.
9
Když jsou hotové, vodu slijeme a ještě teplé oloupeme. Oloupané brambory najemno nastrouháme nebo najemno rozmělníme pomocí pasírovače.
10
Brambory dáme do mísy, přimícháme vajíčka, poloviční množství krupice a spojíme do jednotného těsta. Podle potřeb přidáváme krupici, ale výsledné těsto by mělo být kompaktní a lepivé.
11
Noky tvarujeme pomocí lžíce a vaříme v osolené vodě.
12
Až noky vyplavou, vytáhneme je a dokřupava opečeme na pánvi s troškou másla.
13
Hotové noky smícháme s trhaným masem a posypeme čerstvou petrželí.
Teď by měli zbystřit všichni milovníci trhaného masa. Už jste tuto delikatesu někdy zkoušeli upéct? Jedná se o poměrně dlouhou přípravu, ale skoro všechno za vás udělá trouba. Na vás jenom je připravit si marinádu, do níž maso naložíte. Aby pak bylo masíčko co nejkřehčí a mělo říz, marinujte vepřové v jablečném moštu a cideru, tedy v jablečném víně. Coby přílohu doporučujeme lehce dokřupava osmažené bramborové noky, smíchané s čerstvými bylinkami.
{{data.energy}}5 288 kcal
Také {{data.energyAlt}}22 140 kJ ● Energetická hodnota
fiber_manual_record
Bílkoviny
{{data.protein}}247 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
fiber_manual_record
Sacharidy
{{data.carbohydrate}}531 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 103 g
fiber_manual_record
Tuky
{{data.fat}}225 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasycené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 63 g
Trans mastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 0,55 g
Mononenasycené
{{data.monoSaturated}} 116 g
Polynenasycené
{{data.polySaturated}} 26 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 1 459 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 33 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fiber}} g
Sůl
{{data.salt}} 35 g
Voda
{{data.water}} 666 g
Vápník
{{data.calcium}} 621 mg
PHE
{{data.phe}} 12 082 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
cm
Hmotnost
kg
Míra denní aktivity
Dle vyplněných aktivit Sedavý Lehce aktivní Středně aktivní Velmi aktivní Extrémně aktivní
Ulož svůj profil pro 250 000 potravin
keyboard_arrow_left
Zpět
Dokonči svůj profil
Cílová hmotnost
kg
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Vytvoř svůj účet
{{errors.message}}
Registrace přes Facebook
mail
Registrace přes e-mail
Mám zájem o zasílání newsletterů od Kalorických Tabulek s tipy na zdravější životní styl
keyboard_arrow_left
Zpět
Registruj se
E-mail
Heslo
visibility
Heslo musí mít alespoň 6 znaků!
{{errors.message}}
Registruj se
keyboard_arrow_left
Zpět
Odeslali jsme Ti verifikační e-mail!
Do pár minut Ti přijde verifikační e-mail na {{profile.email}}. V e-mailu klikni na tlačítko “Dokonči registraci” a poté se přihlas.
Přihlásit
keyboard_arrow_left
Zpět
Přihlásit se
E-mail
Heslo
visibility
{{errors.message}}
Přihlásit
Zapomenuté heslo?
keyboard_arrow_left
Zpět
Zapomenuté heslo?
Zadej e-mail uvedený při registraci. Poté Ti na tento e-mail bude zasláno nové heslo.
E-mail
Odeslat
keyboard_arrow_left
Zpět
Odesláno
Na e-mail bylo zasláno nové heslo!
Přihlásit
Podobné recepty
Hovězí tokáň na červeném víně
fiber_manual_record Energetická hodnota : 3 114 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 251 g
fiber_manual_record Sacharidy : 166 g
fiber_manual_record Tuky : 116 g
fiber_manual_record Vláknina : 21 g
Krkonošská kuřecí játra
fiber_manual_record Energetická hodnota : 1 207 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 116 g
fiber_manual_record Sacharidy : 70 g
fiber_manual_record Tuky : 44 g
fiber_manual_record Vláknina : 19 g
Zdravá kuřecí čína se zeleninou
fiber_manual_record Energetická hodnota : 524 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 46 g
fiber_manual_record Sacharidy : 21 g
fiber_manual_record Tuky : 28 g
fiber_manual_record Vláknina : 4 g
pšenice se zeleninou a kuřetem
fiber_manual_record Energetická hodnota : 958 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 57 g
fiber_manual_record Sacharidy : 131 g
fiber_manual_record Tuky : 16 g
fiber_manual_record Vláknina : 29 g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Sacharidy
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Tuky
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Bílkoviny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Sacharidy
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Cukry
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Tuky
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku
Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.
Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.
Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
Začít dnes
Dostupnost:  Web iOS  Android
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Stáhněte si aplikaci
App
Dine4Fit
Kalorické Tabulky
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Stáhněte si aplikaci
App
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.