REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivujte Premium.
Fantastická růžičková kapusta Kung Pao
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
2 porce
500 x 1 g | |
20 x 1 ml | |
2 x porce (3 g) | |
7,5 x 1 g | |
80 x 1 ml | |
65 x 1 ml | |
20 x 1 g | |
10 x 1 ml | |
4,7 x 1 g | |
2 x 1 g | |
2 x 1 g |
Postup přípravy receptu
1
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme omytou růžičkovou kapustu potřenou 1 ČL olivového oleje a dochutíme ji trochou soli a mletým pepřem.
2
Pečeme asi 15 – 20 minut, v polovině ji otočíme. Po dokončení by měly být růžičky kapusty jemné uvnitř a zvenčí křupavé a dozlatova.
3
V malé misce smícháme sójovou omáčku, vodu, med, ocet a chilli omáčku.
4
Na nepřilnavé pánvi osmahneme česnek s 1 lžící olivového oleje na střední teplotě.
5
Česnek smažíme 30 sekund a přidáme kukuřičný škrob.
6
Kukuřičný škrob mícháme 20 vteřin, poté přidáme směs sójové omáčky a mícháme, dokud se směs nespojí do jednotné omáčky.
7
Jakmile začne směs vřít a houstnout, přidáme upečenou růžičkovou kapustu. Dobře promícháme, abychom celou růžičkovou kapustu pokryli omáčkou.
8
Ozdobíme sezamovými semínky, nakrájenou zelenou cibulkou a chilli vločkami.
9
Podáváme s kuskusem, rýží basmati, květákovou rýží nebo jinou přílohou dle vašeho výběru.
Vyzkoušejte tuto skvělou pečenou Kung Pao růžičkovou kapustu a rozehřejte svůj organismus výjimečnou chutí. Podávat ji můžete buď s rýží, květákovou rýží, kuskusem, quinou nebo jakoukoliv jinou obilninou, která vám chutná. Nezapomeňte si jídlo ozdobit a ochutit sezamovými semínky, zelenou cibulkou a chilli vločkami.
Kategorie
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 597 kcal |
Bílkoviny | 29 g |
Sacharidy | 64 g |
Cukry | 37 g |
Tuky | 21 g |
Nasycené mastné kyseliny | 3 g |
Trans mastné kyseliny | 1 g |
Mononenasycené | 13 g |
Polynenasycené | 3 g |
Cholesterol | 0 mg |
Vláknina | 22 g |
Sůl | 15 g |
Voda | 554 g |
Vápník | 182 mg |
PHE | 1 437 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů