Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Lehké francouzské toasty

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

1 porce

Postup přípravy receptu

1
Do hlubokého talíře dejte bílek, mléko, lžičku vanilkového cukru, skořici a vše vyšlehejte. Celozrnnou bagetu rozkrojte a obalte ve směsi. Nechte chvíli odstát a mezitím si rozehřejte nepřilnavou pánev. Na ní pak bagetu opečte.
2
Jablka nakrájejte na kostičky, dejte do kastrůlku, přidejte lžičku cukru, skořici a poduste.
3
Hotovou bagetu naskládejte na talíř, přidejte jogurt, podušená jablka, přidejte pár rozinek a zakápněte lžičkou medu.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
468 kcal
Bílkoviny
17 g
Sacharidy
68 g
Cukry
31 g
Tuky
13 g
Nasycené mastné kyseliny
7 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0,13 g
Polynenasycené
0,18 g
Cholesterol
2 mg
Vláknina
7 g
Sůl
0,8 g
Voda
79 g
Vápník
89 mg
PHE
848 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů