Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Pečený kapr s bylinkami a bramborem

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

4 porce
4 x velká porce (200 g)
5 x kus (100 g)
4 x malá porce (100 g)
10 x 1 g
10 x 1 g
velká porce (20 ml)
150 x 1 g
3 x porce (3 g)
60 x 1 ml
porce (10 g)
špetka (2 g)
porce (2 g)

Postup přípravy receptu

1
Brambory si uvařte ve slupce.
2
V pánvi si rozpusťte máslo a nechte na něm opéct na plátky pokrájený česnek.
3
Přidejte vývar a nechte projít varem.
4
Vhoďte posekaný rozmarýn a tymián.
5
Rybu omyjte a osušte, vložte do pekáčku a přelejte máslovou směsí.
6
Přidejte pokrájená rajčata, osolte a opepřete a dejte péct na cca 30 minut do trouby předehřáté na 180°C.
7
Podávejte s brambory s posekanou pažitkou a zakápnuté citronem.
Receptů s kapřím masem není nikdy dost. Protože tahle ryba, to je zkrátka česká tradice. Nezapomínejte, že si kapra můžete dopřát kdykoliv v roce, nejen na Vánoce, kdy si z něj nejspíše připravujete řízky a polévku. Kapří maso je nejen dobré, ale také plné omega-3 mastných kyselin, za které vám poděkuje především vaše srdce. A navíc vám poměrně brzy slehne, protože maso z kapra obsahuje lehce stravitelné bílkoviny.

Kategorie

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
2 587 kcal
Bílkoviny
156 g
Sacharidy
108 g
Cukry
16 g
Tuky
167 g
Nasycené mastné kyseliny
80 g
Trans mastné kyseliny
4 g
Mononenasycené
58 g
Polynenasycené
17 g
Cholesterol
944 mg
Vláknina
15 g
Sůl
2 g
Voda
1 201 g
Vápník
459 mg
PHE
7 722 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů