Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

25minutové mleté maso s květákovou rýží

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

3 porce
500 x 1 g
700 x 1 g
velký kus (150 g)
6 x 1 ml
lžička (5 ml)
kus (70 g)
3 x 1 g
2 x 1 g
3 x 1 g
3 x 1 g
10 x 1 g

Postup přípravy receptu

1
V hrnci nebo hluboké pánvi na rozpáleném oleji orestujeme nasekanou cibuli dosklovata.
2
Potom přidáme mleté maso, koření, sójovou omáčku a maso vaříme za občasného míchání přibližně 10 minut.
3
Květák očistíme a nasekáme nadrobno.
4
Nasekaný květák přimícháme k masu a přidáme nakrájenou papriku a sůl.
5
Jídlo občas promícháme, můžeme ho podlít i trochou vody (cca 50 ml) a vaříme jej ještě přibližně 8 minut.
Tento recept si nejradši připravuji na večeři, ale je skvělý i na "krabičkování", poslouží tak jako praktický oběd do práce. Pro dietnější verzi můžete použít i mleté kuřecí nebo krůtí maso - já jsem použila mletá kuřecí prsa. Pokud vám nevadí tuk navíc, pak si klidně můžete recept připravit i s mletým hovězím masem. Jako při jiných fit receptech, tu je také možné využít fantazii a přidat si do receptu různé druhy zeleniny a koření dle chuti. Osobně se mi osvědčila kombinace gyros koření a mleté papriky.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
935 kcal
Bílkoviny
139 g
Sacharidy
50 g
Cukry
33 g
Tuky
15 g
Nasycené mastné kyseliny
3 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
4 g
Polynenasycené
1 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
23 g
Sůl
5 g
Voda
716 g
Vápník
211 mg
PHE
6 930 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů