REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivujte Premium.
Chilli con carne z pomalého hrnce.
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
6 porcí
600 x 1 g | |
600 x 1 g | |
10 x 1 g | |
250 x 1 g | |
200 x 1 g | |
400 x 1 g | |
70 x 1 g | |
400 x 1 g | |
400 x 1 g | |
50 x 1 g | |
50 x 1 g | |
porce (5 g) | |
špetka (2 g) | |
velká porce (3 g) |
Postup přípravy receptu
1
Namočíme fazolky pinto a černé oko na 8h. Poté uvaříme do měkka. (Pozor! fazole musí být uvařené, než je dáme do pomalého hrnce)
2
Cibuli nahrubo nakrájíme a opečeme na oleji (nebo sádle) dozlatova. Přidáme mleté maso, sůl a pepř, a za stálého míchání a oddělování hrudek necháme maso zatáhnout.
3
Pokud nemáte v pomalém hrnci možnost smažení proveďte předchozí korky na pánvi a poté přemístěte do pomalého hrnce. Když máme maso zatáhnuté přidáme všechny zbylé ingredience. Tedy rajský protlak, rajčata i s nálevem, fazolky v nálevech (včetně) a naposledy námi předvařené fazole.
4
Okořeníme. S kořením rozhodně nešetřím. Přidám lžíci sladké papriky, lžičku bílého pepře, kari, jalapeňos a klasického chili.
5
Vaříme přes noc na nižším stupni (tedy low).
příprava 20m + vaření přes noc
Kategorie
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 3 370 kcal |
Bílkoviny | 317 g |
Sacharidy | 204 g |
Cukry | 74 g |
Tuky | 135 g |
Nasycené mastné kyseliny | 53 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 5 g |
Polynenasycené | 2 g |
Cholesterol | 9 000 mg |
Vláknina | 13 g |
Sůl | 26 g |
Voda | 219 g |
Vápník | 141 mg |
PHE | 9 841 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
Podobné recepty
Krkonošská kuřecí játra
Kuřecí maso v mandlovém těstíčku
pšenice se zeleninou a kuřetem
Brambor s přirodním plátkem z kuřete a zeleninivý salátek
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů