menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Hotová jídla
keyboard_arrow_right
rizoto s kuřecím masem a zeleninou

rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Množství x {{unitOption.title}} kus
rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Energetická hodnota 540 kJ
= 129 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 21 g
Tuky 2 g
Vláknina 0,7 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 540 kJ
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 21 g
Tuky 2 g
Vláknina 0,7 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
21 g
Cukry
-
Tuky
2 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0,7 g
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
335 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Obsahuje minerální látky
Chrom Chrom
Hořčík Hořčík
Železo Železo
Selen Selen
Zinek Zinek
Jód Jód
Měď Měď
Fluor Fluor
Mangan Mangan
Vápník Vápník
Kobalt Kobalt
Draslík Draslík
Sodík Sodík
Fosfor Fosfor
Molybden Molybden
Pektin Pektin

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou je směs rýže, masa a zeleniny. Podíl rýže většinou bývá ten nejvyšší, někdy tvoří i až polovinu pokrmu, o druhou polovinu se pak dělí kuřecí maso a zelenina.

Rýže, kuřecí maso a zelenina jsou zdravé složky potravy. Kuřecí maso zajistí především přísun bílkovin. Rýže dodá vlákninu a zelenina se postará o doplnění vitamínů a minerálních látek. Konkrétní účinky na zdraví se pak odvíjí od druhu použité zeleniny a rýže. Pokud se snažíte o redukci hmotnosti, pak uberte množství rýže a přidejte více zeleniny a masa. Dbejte také na množství a kvalitu použitého tuku při restování masa a zeleniny.

Můžete místo bílé rýže použít i rýži černou nebo červenou. Pokud zvolíte rýži celozrnnou, pak zvýšíte i celkový podíl vlákniny. Rizoto je možné zpestřit i přidáním pohanky, bulguru, amarantu nebo kuskusu. Vyznavači low carb nebo-li nízkosacharidového stravování mohou vyzkoušet květákové rizoto, ve kterém je místo rýže použitý právě květák (stejným způsobem je možné použít i brokolici).

Nejhledanější v kategorii Hotová jídla

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
670 0,12 0,02 0,11 add_circle Zapsat
135 0,03 0,04 0 0,02 add_circle Zapsat
488 0,15 0,06 0,03 0,03 add_circle Zapsat
356 0,03 0,18 0 0,03 add_circle Zapsat
873 0,1 0,3 0,03 add_circle Zapsat
1 115 0,17 0,06 0,19 0 add_circle Zapsat
600 0,06 0,25 0,02 0,01 add_circle Zapsat
128 0,02 0,04 0 0,03 add_circle Zapsat
1 120 0,3 0 0,17 add_circle Zapsat
696 0,03 0,26 0,05 0,03 add_circle Zapsat
607 0,22 0,02 0,05 add_circle Zapsat
243 0,02 0,05 0,04 0 add_circle Zapsat
991 0,22 0,08 0,12 0,01 add_circle Zapsat
641 0,09 0,11 0,08 0,01 add_circle Zapsat
627 0,09 0,21 0,03 add_circle Zapsat
791 0,12 0,21 0,06 0,03 add_circle Zapsat
428 0,06 0,09 0,04 add_circle Zapsat
396 0,03 0,17 0,01 add_circle Zapsat
688 0,08 0,18 0,06 0,02 add_circle Zapsat
467 0,06 0,1 0,05 add_circle Zapsat
Životní styl za časů koronaviru aneb využijte nestandardní situaci ve svůj prospěch
Martin Schmiedl: Desatero zdravého jídelníčku
Nejlepší cvičební videa na internetu, podle kterých můžete cvičit zadarmo, a rady odborníka, jak si u toho neublížit
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách