menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Pohankovo-rýžové rizoto

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pohanku s rýží.
2
Na pánev dáme olivový olej a nadrobno nakrájenou cibuli a mrkev, přidáme žampiony, brokolici a česnek. Osolíme, opepříme.
3
Lehce podlijeme vývarem.
4
Když je vše téměř hotovo, smícháme rýži a pohanku se zeleninou, podlijeme a ještě necháme dodělat.
5
Podáváme se strouhaným sýrem.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
2 435 kj
Bílkoviny
20 g
Sacharidy
96 g
Cukry
10 g
Tuky
12 g
Nasycené mastné kyseliny
1 g
Trans mastné kyseliny
0,3 g
Mononenasycené
3 g
Polynenasycené
0,62 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
6 g
Sůl
0,84 g
Voda
282 g
Vápník
113 mg
PHE
988 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách