menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Roládka z uzeného sýru plněná česnekovo – sýrovou pěnou a vlašským oříškem

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

2 porce

Postup přípravy receptu

1
Plátky uzeného sýru rozložíme na potravinářskou fólii.
2
. V misce smícháme rostlinný tuk Flora Gold, měkký sýr a česnek.
3
Pěnou potřeme uzený sýr, poklademe nudličkami šunky, doplníme pažitkou a svineme.
4
Necháme zatuhnout 30 min.
5
Nakrájíme, řezy zdobíme vlašským ořechem.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
2 455 kj
Bílkoviny
22 g
Sacharidy
5 g
Cukry
1 g
Tuky
55 g
Nasycené mastné kyseliny
14 g
Trans mastné kyseliny
0,38 g
Mononenasycené
9 g
Polynenasycené
23 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
1 g
Sůl
2 g
Voda
12 g
Vápník
31 mg
PHE
1 119 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách