Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Nápoje
keyboard_arrow_right
Nápoje nealkoholické
keyboard_arrow_right
fresh jablečná šťáva

fresh jablečná šťáva

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - fresh jablečná šťáva
Energetická hodnota 50 kcal
= 211 kJ
Bílkoviny 0,15 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,23 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 50 kcal
Bílkoviny 0,15 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,23 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
syrové
Bílkoviny
0,15 g
Sacharidy
12 g
Cukry
10 g
Tuky
0,23 g
Nasycené mastné kyseliny
0 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0 g
Polynenasycené
0,03 g
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
87 g
Vápník
6 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
8 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Obsahuje minerální látky
Vápník Vápník
Mangan Mangan
Zinek Zinek
Pektin Pektin
Fosfor Fosfor
Fluor Fluor
Kobalt Kobalt
Železo Železo
Sodík Sodík
Draslík Draslík
Měď Měď
Chrom Chrom
Hořčík Hořčík
Jód Jód
Pozitivní vliv na zdraví
Srdce Působí pozitivně na zdraví srdce
Vlasy Zlepšuje stav vlasů
Cévy Má pozitivní vliv na zdraví cév
Metabolismus Podporuje metabolismus (látkovou výměnu)
Imunita Posiluje imunitu
Krev Má pozitivní vliv na krev
Infekce Působí preventivně proti infekcím
Trávení Podporuje trávení
Kůže Blahodárně působí na zdraví kůže
Cholesterol Zlepšuje stav cholesterolu
Jiné

Fresh jablečná šťáva je ovocný nápoj vylisovaný z čerstvých jablek. Jablka jsou bohatá na vitamín C a minerální látky jako hořčík, draslík, vápník, železo, fosfor a mangan.

Pravidelná konzumace čerstvé jablečné šťávy povzbuzuje trávicí soustavu, léčí průjem i zácpu. Jablečná šťáva také posiluje srdečně-cévní i imunitní systém, detoxikuje organismus a normalizuje hladinu cholesterolu v krvi. Podporuje tvorbu krve, je prevencí infekčních chorob, zlepšuje stav pleti i vlasů a má řadu dalších pozitivních účinků na naše zdraví.

K přípravě čerstvé jablečné šťávy používejte plody z vlastních nebo známých zdrojů (pozor na prodejce u silnic nebo velmi levné ovoce ze supermarketu). Jablečnou šťávu můžete dochutit špetkou skořice. Čerstvá šťáva neboli fresh není vhodný ke skladování, protože se v něm tak snižuje množství živin. Odpad po vylisování šťávy nevyhazujte, můžete jej použít jako náplň do závinů, přidat do bábovky nebo do jogurtu či kaše. Konzumace celého ovoce poskytne více výživných látek a potřebnou vlákninu.

Nejhledanější v kategorii Nápoje nealkoholické

Název Energetická hodnota (kcal)
17 add_circle Zapsat
0 add_circle Zapsat
301 add_circle Zapsat
4 add_circle Zapsat
18 add_circle Zapsat
42 add_circle Zapsat
0 add_circle Zapsat
14 add_circle Zapsat
49 add_circle Zapsat
20 800 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách