Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Rychlá růžičková kapusta v hořčicovo-medové omáčce s basmati rýží

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

2 porce
450 x 1 g
170 x 1 g
velká sklenice (500 ml)
lžíce (10 ml)
12 x 1 g
10 x 1 g
10 x 1 g
2 x 1 g

Postup přípravy receptu

1
Rýži propláchneme, zalijeme 500 ml vody, osolíme a uvaříme doměkka.
2
Mezitím ve woku nebo na jiné hluboké pánvi opečeme růžičkovou kapustu. Podlijeme ji přibližně 100 ml vody a mícháme, dokud se voda nevstřebá a neodpaří.
3
V misce smícháme všechny suroviny na omáčku dohromady.
4
Omáčku nalijeme na růžičkovou kapustu a mícháme přibližně 5 minut. V případě potřeby podlijeme ještě trochou vody.
5
Hotovou růžičkovou kapustu servírujeme s uvařenou basmati rýží.
V případě, že byste si chtěli do jídla přidat i zdroj bílkovin, tak si můžete k růžičkové kapustě přidat i nakrájená kuřecí prsa nebo případně tofu. V takovémto případě doporučuji přidat více omáčky (množství surovin můžete přibližně zdvojnásobit nebo přizpůsobit objemu jídla). Růžičkovou kapustu doporučuji podávat s rýží Basmati - její neodolatelné aroma, chuť a struktura pomůže z jídla vytvořit skutečný požitek.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
1 029 kcal
Bílkoviny
37 g
Sacharidy
171 g
Cukry
27 g
Tuky
16 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
0,6 g
Mononenasycené
8 g
Polynenasycené
3 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
22 g
Sůl
2 g
Voda
885 g
Vápník
197 mg
PHE
1 864 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů