menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Francouzské brambory

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

7 porcí
10,6 x menší porce (100 g)
7 x menší kus (50 g)
2 x 100 g
3 x 100 g
50 g

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvařit ve slupce a nakrájet na plátky, vejce uvařit na tvrdo nakrájet na kolečka, párek na kostičky osmažit, okurky nakrájet na kostičky.
2
Všechno vrstvit do zapékací mísy, zapéct cca hodinu,

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
11 445 kj
Bílkoviny
103 g
Sacharidy
240 g
Cukry
4 g
Tuky
152 g
Nasycené mastné kyseliny
69 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
15 g
Polynenasycené
7 g
Cholesterol
1 508 mg
Vláknina
15 g
Sůl
9 g
Voda
1 074 g
Vápník
263 mg
PHE
5 129 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách