menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso drůbeží
keyboard_arrow_right
kuřecí prsa restovaná

kuřecí prsa restovaná

Množství x {{unitOption.title}} kus
kuřecí prsa restovaná
Energetická hodnota 471 kJ
= 112 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 0,6 g
Tuky 3 g
Vláknina 0 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 471 kJ
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 0,6 g
Tuky 3 g
Vláknina 0 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
21 g
Sacharidy
0,6 g
Cukry
-
Tuky
3 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0 g
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
1 050 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Pozitivní vliv na zdraví
Astma Zlepšuje stav astmatu
Svaly Posiluje svaly

Kuřecí prsa obsahují mnoho cenných bílkovin a jen malé množství tuku. Restování je prudké opečení na malém množství dobře rozehřátého tuku. Jedná se o způsob tepelné úpravy pokrmů, kterým stačí krátká doba přípravy (některé druhy masa, zelenina, ...).

Tento pokrm je vhodný pro osoby upřednostňující zdravý životní styl. Úprava restováním je jedním z nejšetrnějších způsobů, při kterém si jídlo zachová žádoucí nutriční látky. Vhodně doplněná restovaná kuřecí prsa mohou bez obav zařazovat i lidé s redukční či diabetickou dietou. Ocení je i osoby, které mají zvýšenou potřebu bílkovin a nechtějí přijímat zbytečně mnoho tuku.

K restování používejte olej s doporučením „vhodný pro tepelnou úpravu“ či sádlo, které snese, stejně jako tento typ oleje, vyšší teploty. Při nákupu kuřecích prsou, dbejte na to, aby nebyla označena jako „křehčená“. Tento pojem neznamená, že je maso lepší chuti. Křehčení je naopak proces, při kterém se do masa navíc vpravuje voda, sůl, škrob a nezbytná éčka. Ve výsledku tedy kupujete asi o 20 % více vody a chemie, než u nekřehčeného produktu. Máte rádi kuřecí prsa, ale zrovna nevíte, jak si je připravit? Inspirujte se v našich receptech - kuřecí plátek se žampiony a salátem nebo kuřecí prsa se špenátem a bramborem.

Nejhledanější v kategorii Maso drůbeží

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
461 0,23 0 0,01 add_circle Zapsat
606 0,25 0 0,05 add_circle Zapsat
593 0,27 0,03 0,04 add_circle Zapsat
454 0,2 0 0,03 add_circle Zapsat
766 0,29 0 0,07 add_circle Zapsat
440 0,24 0 0,01 add_circle Zapsat
596 0,13 0,02 0,09 add_circle Zapsat
540 0,17 0,02 0,06 0 add_circle Zapsat
460 0,2 0 0,03 add_circle Zapsat
631 0,29 0 0,03 add_circle Zapsat
1 000 0,08 add_circle Zapsat
649 0,19 0,01 0,08 add_circle Zapsat
468 0,15 0,02 0,05 add_circle Zapsat
648 0,25 0,05 0,04 add_circle Zapsat
554 0,19 0 0,06 0 add_circle Zapsat
680 0,19 0 0,09 add_circle Zapsat
999 0,14 0,01 0,2 add_circle Zapsat
770 0,17 0 0,13 add_circle Zapsat
500 0,21 0,03 add_circle Zapsat
419 0,22 0 0,01 0 add_circle Zapsat
Životní styl za časů koronaviru aneb využijte nestandardní situaci ve svůj prospěch
Martin Schmiedl: Desatero zdravého jídelníčku
Nejlepší cvičební videa na internetu, podle kterých můžete cvičit zadarmo, a rady odborníka, jak si u toho neublížit
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách