menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Nápoje
keyboard_arrow_right
Nápoje alkoholické
keyboard_arrow_right
svařené víno

svařené víno

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 440 kJ
= 105 kcal
Bílkoviny -
Sacharidy 26 g
Tuky -
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 440 kJ
Bílkoviny -
Sacharidy 26 g
Tuky -
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
-
Sacharidy
26 g
Cukry
26 g
Tuky
-
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
Alkohol
0,08 g
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Pozitivní vliv na zdraví
Infekce Působí preventivně proti infekcím
Negativní vliv na zdraví
Játra Konzumace nadměrného množství poškozuje játra
Ledviny Konzumace nadměrného množství poškozuje ledviny

pro přípravu „svařáku“ se nejčastěji používá červené víno, do kterého se přidává skořice, hřebíček, badyán, citron a cukr. Někdo přidává i vanilku.

svařené víno většinou obsahuje velké množství cukru, a pokud je kupované, pak nemáme ani záruku kvality (ziskuchtiví obchodníci nápoj často ředí vodou nebo pro jeho přípravu používají nekvalitní druhy vína či náhražky). Svařené víno pomáhá vyvolávat pocení při nachlazení.

když už svařené víno, tak raději doma připravené a z kvalitních surovin. Při přípravě se nesmí víno vařit – pouze se zahřívá na 90o C.

Nejhledanější v kategorii Nápoje alkoholické

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
1 122 0,3 59 0 10 add_circle Zapsat
400 0 10 0 0 add_circle Zapsat
339 0 8 0 add_circle Zapsat
263 0,1 0,4 0 add_circle Zapsat
309 0,3 0,4 0 add_circle Zapsat
178 0,5 5 0 0,25 add_circle Zapsat
155 0,2 2 0 add_circle Zapsat
175 0,32 4 0 add_circle Zapsat
1 110 0 15 0 add_circle Zapsat
725 0 0 0 add_circle Zapsat
305 0,1 1 0 0 add_circle Zapsat
1 361 3 25 13 add_circle Zapsat
400 0 10 0 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách