menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Nápoje alkoholické
keyboard_arrow_right
svařené víno

svařené víno

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 440 kJ
= 105 kcal
Bílkoviny -
Sacharidy 26 g
Tuky -
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 440 kJ
Bílkoviny -
Sacharidy 26 g
Tuky -
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
-
Sacharidy
26 g
Cukry
26 g
Tuky
-
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
Alkohol
0,08 g
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
Pozitivní vliv na zdraví
Infekce Působí preventivně proti infekcím
Negativní vliv na zdraví
Játra Konzumace nadměrného množství poškozuje játra
Ledviny Konzumace nadměrného množství poškozuje ledviny
Obsah potraviny

pro přípravu „svařáku“ se nejčastěji používá červené víno, do kterého se přidává skořice, hřebíček, badyán, citron a cukr. Někdo přidává i vanilku.

Vliv na zdraví

svařené víno většinou obsahuje velké množství cukru, a pokud je kupované, pak nemáme ani záruku kvality (ziskuchtiví obchodníci nápoj často ředí vodou nebo pro jeho přípravu používají nekvalitní druhy vína či náhražky). Svařené víno pomáhá vyvolávat pocení při nachlazení.

Praktické rady

když už svařené víno, tak raději doma připravené a z kvalitních surovin. Při přípravě se nesmí víno vařit – pouze se zahřívá na 90o C.

Nejhledanější v kategorii Nápoje alkoholické

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
305 0 0,01 0 0 add_circle Zapsat
175 0 0,04 0 add_circle Zapsat
290 0 0 0 0 add_circle Zapsat
155 0 0,02 add_circle Zapsat
178 0 0,05 0 0 add_circle Zapsat
286 0 0,07 0,01 add_circle Zapsat
314 0 0 0 0 add_circle Zapsat
198 0 0,04 0 add_circle Zapsat
293 0 0,03 0 add_circle Zapsat
176 0 0,05 0 add_circle Zapsat
294 0 0,01 0 0 add_circle Zapsat
909 0 0 0 0 add_circle Zapsat
277 add_circle Zapsat
1 100 0 0 0 0 add_circle Zapsat
1 361 0,03 0,25 0,13 add_circle Zapsat
275 0 add_circle Zapsat
219 0 0,03 0 0 add_circle Zapsat
316 0 0,01 0 add_circle Zapsat
268 0 0,09 0 add_circle Zapsat
207 0 0,03 0 0 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách