menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Polévky
keyboard_arrow_right
kuřecí vývar s masem a nudlemi

kuřecí vývar s masem a nudlemi

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - kuřecí vývar s masem a nudlemi
Energetická hodnota 347 kJ
= 83 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 6 g
Tuky 3 g
Vláknina 0,25 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 347 kJ
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 6 g
Tuky 3 g
Vláknina 0,25 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
10 g
Sacharidy
6 g
Cukry
-
Tuky
3 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0,25 g
Sůl
0,5 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
175 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Cholin Cholin
Obsahuje minerální látky
Selen Selen
Vápník Vápník
Železo Železo
Draslík Draslík
Hořčík Hořčík
Sodík Sodík
Mangan Mangan
Fosfor Fosfor
Měď Měď
Pozitivní vliv na zdraví
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti
Metabolismus Podporuje metabolismus (látkovou výměnu)
Imunita Posiluje imunitu
Děti Vhodné zejména pro děti
Geriatrie Vhodné pro starší osoby
Trávení Podporuje trávení
Zažívání Vhodná potravina při střevních potížích
Únava Pomáhá při únavě
Nechutenství Podporuje chuť k jídlu

Kuřecí vývar s masem a nudlemi je klasická polévka, jejímž základem je kuřecí maso různé kvality, kořenová zelenina a domácí či kupované nudle z pšeničné mouky. Domácí kuřecí vývar je kvalitním zdrojem sacharidů, bílkovin i tuků. Obsahuje také vitamíny, minerální látky, stopové prvky a vlákninu.

Domácí kuřecí vývar patří na racionální jídelníček, obzvláště pokud obsahuje i dostatek zeleniny. Kvalitní domácí polévka podporuje trávení a je vhodná také při nechutenství. Umí také skvěle pomoci s kocovinou.

Pokud upřednostňujete opravdu silný vývar, vkládejte maso a kosti výhradně do studené vody. Pokud ale dáváte přednost šťavnatému masu, vhazujte jej až do vody vroucí (maso se zatáhne a nepustí tolik chuti do tekutiny). Jestliže držíte redukční dietu, seberte před podáváním z povrchu své kuřecí polévky přebytečný tuk. Také můžete klasické nudle nahradit těstovinami z celozrnné mouky nebo pouze přidat více zeleniny.

Nejhledanější v kategorii Polévky

Název Energetická hodnota (kJ)
220 add_circle Zapsat
235 add_circle Zapsat
200 add_circle Zapsat
395 add_circle Zapsat
243 add_circle Zapsat
420 add_circle Zapsat
627 add_circle Zapsat
278 add_circle Zapsat
146 add_circle Zapsat
251 add_circle Zapsat
275 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách