Krůtí prsa restovaná nám nabízí vysoký obsah bílkovin a jen velmi málo tuku. Příprava restováním patří mezi nejzdravější a nejšetrnější způsoby úpravy masa. Restování je výraz používaný pro prudké opečení na malém množství tuku, který je velmi dobře rozehřátý. Využívá především u potravin, jenž nevyžadují dlouhou dobu přípravy, hlavně tedy zelenina, těstoviny, vybrané druhy masa a ryb.
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Potraviny keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby keyboard_arrow_right
Maso drůbeží keyboard_arrow_right
krůtí prsa restovaná
krůtí prsa restovaná
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 163 kcal
= 681 kJ
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 0,5 g
Tuky 7,2 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 163 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 0,5 g
Tuky 7,2 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav | tepelně zpracované |
Bílkoviny | 24 g |
Sacharidy | 0,5 g |
Cukry | - |
Tuky | 7,2 g |
Nasycené mastné kyseliny | 1,78 g |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | - |
Cholesterol | - |
Vláknina | - |
Sůl | - |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 1 000 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B Vitamín B
Obsahuje minerální látky
Pozitivní vliv na zdraví
Krev Má pozitivní vliv na krev
Sexuální potence Afrodiziakum, zlepšuje sexuální potenci
Metabolismus Podporuje metabolismus (látkovou výměnu)
Děti Vhodné zejména pro děti
Imunita Posiluje imunitu
Nervová soustava Posiluje nervovou soustavu
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti
Krůtí maso je díky svému vysokému obsahu bílkovin ideální potravou do každého zdravého jídelníčku. Využít ho můžete i při redukční, bezlepkové a bezlaktózové dietě. Krůtí maso je velmi dobře stravitelné, a tak je vhodné i pro děti, seniory nebo osoby, které mají citlivější trávení. Díky svému obsahu vápníku posílí i naše kosti a zuby.
Při restování vsaďte na kvalitní tuk, který se nepřepaluje. Využít můžete sádlo, přepuštěné máslo zvané 'ghí' nebo kvalitní olej s označením 'vhodný pro tepelnou úpravu'. Pokud hledáte inspiraci, zkuste náš zdravý a chutný recept na krůtí na kari s batáty, mrkví a brokolicí.
Nejhledanější v kategorii Maso drůbeží
Název | Energetická hodnota (kcal) |
---|
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů