menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Ovoce
keyboard_arrow_right
Kompoty a přesnídávky
keyboard_arrow_right
broskvový kompot

broskvový kompot

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 345 kJ
= 82 kcal
Bílkoviny 0,46 g
Sacharidy 20 g
Tuky 0,1 g
Vláknina 0,8 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 345 kJ
Bílkoviny 0,46 g
Sacharidy 20 g
Tuky 0,1 g
Vláknina 0,8 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
0,46 g
Sacharidy
20 g
Cukry
17 g
Tuky
0,1 g
Nasycené mastné kyseliny
0 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0 g
Polynenasycené
0 g
Cholesterol
-
Vláknina
0,8 g
Sůl
-
Voda
80 g
Vápník
10 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
23 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín A Vitamín A
Obsahuje minerální látky
Mangan Mangan
Fluor Fluor
Fosfor Fosfor
Chrom Chrom
Jód Jód
Molybden Molybden
Sodík Sodík
Zinek Zinek
Vápník Vápník
Měď Měď
Hořčík Hořčík
Draslík Draslík
Železo Železo
Negativní vliv na zdraví
Zuby Může poškodit zubní sklovinu
Přetrvávající zvýšení krevního tlaku Může zhoršovat nadváhu/obezitu

klasický broskvový kompot se připravuje z ovoce, vody a různého podílu cukru.

klasické kompoty nejsou vhodné pro častou konzumaci. Obsahují velké množství cukru, který může být příčinou zubních kazů a spolupůsobit při vzniku (prohlubování) nadváhy.

ovoce je vhodné čerstvé – je bez přidaného cukru. Pokud jde o konzervaci, je lépe upřednostňovat mražení (zůstane zachováno více vitamínů a vyhnete se konzumaci cukru), sušení (lze se vyhnout přídavku cukru) a nebo zavařování – ale bez cukru (zcela nebo s jiným sladidlem – nejlépe přírodním).

Nejhledanější v kategorii Kompoty a přesnídávky

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
245 0,4 13 0,1 add_circle Zapsat
237 0,71 13 0 1 add_circle Zapsat
247 0,3 14 add_circle Zapsat
239 0 14 0 add_circle Zapsat
256 0,4 14 0,1 2 add_circle Zapsat
285 0,5 15 0,5 0 add_circle Zapsat
330 0,1 19 0,1 0,53 add_circle Zapsat
364 0,37 21 0,13 0,9 add_circle Zapsat
322 0,2 18 0,1 0,69 add_circle Zapsat
354 0,47 20 0,1 1 add_circle Zapsat
243 0,1 14 0,1 0,56 add_circle Zapsat
272 0,5 16 0 2 add_circle Zapsat
172 0,4 10 0,1 0 add_circle Zapsat
324 0,2 18 0,2 1 add_circle Zapsat
374 1 17 1 2 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách