Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso drůbeží
keyboard_arrow_right
krůta pečená

krůta pečená

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 133 kcal
= 555 kJ
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 0,1 g
Tuky 1 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 133 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 0,1 g
Tuky 1 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
24 g
Sacharidy
0,1 g
Cukry
-
Tuky
1 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
1 205 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B Vitamín B
Obsahuje minerální látky
Vápník Vápník
Železo Železo
Zinek Zinek
Pozitivní vliv na zdraví
Nervová soustava Posiluje nervovou soustavu
Děti Vhodné zejména pro děti
Imunita Posiluje imunitu
Sexuální potence Afrodiziakum, zlepšuje sexuální potenci
Krev Má pozitivní vliv na krev
Metabolismus Podporuje metabolismus (látkovou výměnu)
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti

pečená krůta obsahuje mnoho plnohodnotných bílkovin a minimum tuku (ten je soustředěn zejména v kůži). Najdeme v něm také vitamíny skupiny B, zinek, vápník, železo a další, zdraví prospěšné látky.

krůtí maso má, díky obsahu zinku, blahodárný vliv na fyzický vývoj dospívajících a podporuje imunitní systém, i potenci. Vitamíny skupiny B působí kladně na nervovou soustavu, podílí se na metabolismu živin a jsou prevencí chudokrevnosti. Pečené krůtí maso patří na racionální jídelníček, a pokud je konzumováno bez kůže, je vhodné také pro redukci hmotnosti.

aby bylo maso šťavnatější, můžete jej v průběhu pečení potírat marinádou. Použít lze mnoho rozmanitých přísad (dle chuti, případně dietních omezení).

Nejhledanější v kategorii Maso drůbeží

Název Energetická hodnota (kcal)
106 add_circle Zapsat
184 add_circle Zapsat
145 add_circle Zapsat
310 add_circle Zapsat
150 add_circle Zapsat
105 add_circle Zapsat
108 add_circle Zapsat
129 add_circle Zapsat
107 add_circle Zapsat
237 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách