menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mléčné výrobky a vejce
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
Zvolenský smetanový jogurt čokoládový

Zvolenský smetanový jogurt čokoládový

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 590 kJ
= 141 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 12 g
Tuky 9 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 590 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 12 g
Tuky 9 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
12 g
Cukry
10 g
Tuky
9 g
Nasycené mastné kyseliny
6 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
0 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
135 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
Obsahuje vitamíny
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Obsahuje minerální látky
Draslík Draslík
Sodík Sodík
Vápník Vápník
Hořčík Hořčík
Železo Železo
Fosfor Fosfor
Zinek Zinek
Mangan Mangan
Měď Měď
Selen Selen
Pozitivní vliv na zdraví
Zuby Působí kladně na zuby
Rakovina Vhodná potravina při prevenci či léčbě rakoviny
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí
Trávení Podporuje trávení
Svaly Posiluje svaly
Imunita Posiluje imunitu
Obsah potraviny

Zvolenský smetanový jogurt čokoládový se skládá ze smetany, jogurtové kultury, ochucující složky (cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, kakaový prášek se sníženým obsahem cukru, čokoláda v prášku), modifikovaného kukuřičného škrobu a kyseliny citrónové Je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Má vysoký obsah bílkovin, jež jsou důležitou součástí zdravé výživy a je tak skvělé jídlo pro prodloužení doby sytosti. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B (B2, B9, B12). Obsahují hodné bakterie chránící střevo..

Vliv na zdraví

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Praktické rady

Jogurt si můžete doma vyrobit sami a vyhnete se tak přítomnosti přídatných látek. Budete přesně vědět, co obsahuje a jak je čerstvý. Domácí jogurt vyjde dokonce levněji než kupovaný. Potřebujeme k tomu čerstvé mléko a bakterie z ověřeného kvalitního jogurtu. Jednodušší je příprava v jogurtovači, protože je potřeba udržet teplotu potřebnou k pomnožení bakterií, ale s trochou štěstí to jde i bez něho. Pokud nemáte chuť jogurt vyrábět, kupte si bílý a přidejte do něho čokoládu ideálně se 70 % kakaa.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
241 0,1 0,04 0 add_circle Zapsat
278 0,04 0,04 0,04 0 add_circle Zapsat
279 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
260 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
239 0,1 0,04 0 0 add_circle Zapsat
280 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
265 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
262 0,11 0,04 0 add_circle Zapsat
260 0,05 0,05 0,03 add_circle Zapsat
358 0,08 0,12 0 add_circle Zapsat
450 0,06 0,05 0,07 add_circle Zapsat
280 0,04 0,05 0,04 0 add_circle Zapsat
398 0,04 0,14 0,03 0 add_circle Zapsat
285 0,04 0,05 0,04 0 add_circle Zapsat
388 0,03 0,13 0,03 0,01 add_circle Zapsat
384 0,03 0,13 0,03 0 add_circle Zapsat
501 0,07 0,13 0,04 add_circle Zapsat
343 0,09 0,11 0 0 add_circle Zapsat
289 0,05 0,05 0,03 add_circle Zapsat
435 0,04 0,1 0,05 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách