menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
řecký jogurt jahoda 0% tuku Milko

řecký jogurt jahoda 0% tuku Milko

(Milko )
Množství x {{unitOption.title}} kus
řecký jogurt jahoda 0% tuku Milko
Energetická hodnota 352 kJ
= 84 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 352 kJ
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
syrové
Bílkoviny
8 g
Sacharidy
12 g
Cukry
11 g
Tuky
0,3 g
Nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
176 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
420 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Cholin Cholin
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín A Vitamín A
Obsahuje minerální látky
Zinek Zinek
Měď Měď
Železo Železo
Mangan Mangan
Vápník Vápník
Sodík Sodík
Selen Selen
Hořčík Hořčík
Fosfor Fosfor
Draslík Draslík
Pozitivní vliv na zdraví
Imunita Posiluje imunitu
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí
Zuby Působí kladně na zuby
Zažívání Vhodná potravina při střevních potížích
Trávení Podporuje trávení
Obsah potraviny

Řecký jahodový jogurt Milko je hustý jogurt jen z mléka. Je bohatý na bílkoviny, obsahuje 0% tuku a a probiotickou kulturu Bifidobacterium BB-12. Jogurt je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B.

Vliv na zdraví

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Praktické rady

Nízký obsah tuku není podle výrobce chuťově rozpoznatelný. I při redukční dietě pamatujte na to, že tuk patří mezi 3 základní živiny a je ho proto ve stravě třeba!

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
239 0,1 0,04 0 add_circle Zapsat
278 0,04 0,04 0,04 0 add_circle Zapsat
281 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
279 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
260 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
239 0,1 0,04 0 0 add_circle Zapsat
273 0,04 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
255 0,12 0,03 0 add_circle Zapsat
251 0,05 0,04 0,03 add_circle Zapsat
242 0,11 0,04 0 add_circle Zapsat
358 0,08 0,12 0 add_circle Zapsat
265 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
318 0,1 0,05 0,01 add_circle Zapsat
288 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
396 0,08 0,04 0,05 0 add_circle Zapsat
352 0,08 0,12 0 0 add_circle Zapsat
387 0,1 0,13 0 0 add_circle Zapsat
511 0,03 0,03 0,1 add_circle Zapsat
274 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
269 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách