menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Ovoce čerstvé
keyboard_arrow_right
papája

papája

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 195 kJ
= 47 kcal
Bílkoviny 0,52 g
Sacharidy 11 g
Tuky 0,09 g
Vláknina 2 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 195 kJ
Bílkoviny 0,52 g
Sacharidy 11 g
Tuky 0,09 g
Vláknina 2 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
0,52 g
Sacharidy
11 g
Cukry
2 g
Tuky
0,09 g
Nasycené mastné kyseliny
0 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0 g
Polynenasycené
0 g
Cholesterol
-
Vláknina
2 g
Sůl
-
Voda
88 g
Vápník
21 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
26 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Obsahuje minerální látky
Draslík Draslík
Vápník Vápník
Mangan Mangan
Zinek Zinek
Hořčík Hořčík
Železo Železo
Molybden Molybden
Fosfor Fosfor
Sodík Sodík
Měď Měď
Obsah potraviny

Papája je významným zdrojem vápníku. Obsahuje velké množství vitamínů. Především vitamín B, C a A.

Vliv na zdraví

Papája pozitivně působí na zrak, dodá tělu potřebnou energii, zlepšuje kvalitu a barvu vlasů. Působí preventivně proti rakovině a podporuje růst svalů.

Praktické rady

V obchodě vybíráme plod, který není příliš měkký. Zelené plody jsou nezralé, ale můžeme je ponechat zrát při pokojové teplotě. Vyhýbejte se plodům se skvrnami.

Nejhledanější v kategorii Ovoce čerstvé

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
394 0,01 0,22 0 0,02 add_circle Zapsat
238 0 0,13 0 0,03 add_circle Zapsat
244 0 0,13 0 0,03 add_circle Zapsat
307 0,01 0,17 0 0,02 add_circle Zapsat
152 0,01 0,08 0 0,02 add_circle Zapsat
278 0,01 0,14 0 0,04 add_circle Zapsat
262 0,01 0,15 0 0,02 add_circle Zapsat
1 018 0,02 0,06 0,23 0,05 add_circle Zapsat
180 0,01 0,12 0 0,02 add_circle Zapsat
310 0,01 0,18 0 0,01 add_circle Zapsat
419 0,01 0,22 0 0,02 add_circle Zapsat
251 0,01 0,15 add_circle Zapsat
625 0 0,32 0 0 add_circle Zapsat
220 0,01 0,09 0,01 0,03 add_circle Zapsat
355 0,02 0,14 0 0,03 add_circle Zapsat
188 0,01 0,12 0 add_circle Zapsat
237 0,01 0,12 0 0,01 add_circle Zapsat
251 0 0,13 0 0,02 add_circle Zapsat
540 0,01 0,29 0 0,04 add_circle Zapsat
349 0,01 0,21 0 0,03 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách