menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
jogurt bílý Bio selský Hollandia

jogurt bílý Bio selský Hollandia

Množství x {{unitOption.title}} kus
jogurt bílý Bio selský Hollandia
Energetická hodnota 265 kJ
= 63 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 4 g
Tuky 4 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 265 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 4 g
Tuky 4 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
4 g
Cukry
4 g
Tuky
4 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
125 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
175 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Cholin Cholin
Obsahuje minerální látky
Selen Selen
Železo Železo
Zinek Zinek
Vápník Vápník
Mangan Mangan
Draslík Draslík
Měď Měď
Sodík Sodík
Fosfor Fosfor
Hořčík Hořčík
Pozitivní vliv na zdraví
Zažívání Vhodná potravina při střevních potížích
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí
Imunita Posiluje imunitu
Zuby Působí kladně na zuby
Nehty Zlepšuje stav nehtů
Obsah potraviny

Výrobek je složen z mléka a mléčné bílkoviny (v bio kvalitě), živé jogurtové kultury a probiotických kultur Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA5.

Vliv na zdraví

Kvalitní jogurt, mezi které můžeme s jistotou počítat i tento produkt, má příznivý vliv na naší celkovou imunitu a zažívací systém. Kromě toho posiluje také kosti, zuby a nehty, protože je zdrojem důležitého vápníku. Při redukční dietě volte méně tučný produkt, který obsahuje do 3 g tuku na 100 g výrobku.

Praktické rady

Vhodně doplněný jogurt (ovoce, ořechy, semínka, vločky, med, celozrnné pečivo aj.) se hodí jako vydatná snídaně či svačina. Z bílého jogurtu můžete také připravovat různé mléčné koktejly, přidávat je do salátových zálivek, na marinování masa nebo je využít při pečení (výborný je například koláč z jogurtového těsta). Chuť takových pokrmů bývá velmi jemná a lahodná.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
239 0,1 0,04 0 add_circle Zapsat
278 0,04 0,04 0,04 0 add_circle Zapsat
281 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
279 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
260 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
239 0,1 0,04 0 0 add_circle Zapsat
255 0,12 0,03 0 add_circle Zapsat
273 0,04 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
251 0,05 0,04 0,03 add_circle Zapsat
358 0,08 0,12 0 add_circle Zapsat
242 0,11 0,04 0 add_circle Zapsat
318 0,1 0,05 0,01 add_circle Zapsat
288 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
396 0,08 0,04 0,05 0 add_circle Zapsat
352 0,08 0,12 0 0 add_circle Zapsat
352 0,08 0,12 0 add_circle Zapsat
511 0,03 0,03 0,1 add_circle Zapsat
274 0,05 0,05 0,03 0 add_circle Zapsat
387 0,1 0,13 0 0 add_circle Zapsat
269 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách