menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pečivo a pomazánky
keyboard_arrow_right
Pečivo křehké a suchary
keyboard_arrow_right
Burger Delikatesse knackebrot celozrnný křupavý chléb

Burger Delikatesse knackebrot celozrnný křupavý chléb

(Burger)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - Burger Delikatesse knackebrot celozrnný křupavý chléb
Energetická hodnota 1 459 kJ
= 348 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 65 g
Tuky 2 g
Vláknina 16 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 1 459 kJ
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 65 g
Tuky 2 g
Vláknina 16 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
10 g
Sacharidy
65 g
Cukry
3 g
Tuky
2 g
Nasycené mastné kyseliny
0,4 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
16 g
Sůl
1 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
480 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Pozitivní vliv na zdraví
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti
Rakovina Vhodná potravina při prevenci či léčbě rakoviny
Tlusté střevo Působí jako prevence před onemocněním tlustého střeva
Trávení Podporuje trávení

výrobek je složen z celozrnné žitné mouky a soli. Celozrnné výrobky jsou zdrojem vlákniny a důležitých výživných látek.

vláknina podporuje přirozený pohyb střev, na delší dobu zasytí a je prevencí rakoviny (zejména rakoviny tlustého střeva). Vyšší obsah vitamínů a minerálních látek v celozrnném pečivu se postará o výživu těla a může jej ochránit před některými nemocemi.

při redukční dietě dávejte pozor na množství knäckebrotu, které zkonzumujete. Ač se to na první pohled nemusí zdát, knäckebrot je energeticky vydatnější, než běžné druhy pečiva (odstraněním vody stoupá energetická hodnota výrobku).

Nejhledanější v kategorii Pečivo křehké a suchary

Název Energetická hodnota (kJ)
1 434 add_circle Zapsat
1 110 add_circle Zapsat
1 486 add_circle Zapsat
1 619 add_circle Zapsat
1 473 add_circle Zapsat
1 406 add_circle Zapsat
1 377 add_circle Zapsat
1 601 add_circle Zapsat
1 676 add_circle Zapsat
1 771 add_circle Zapsat
1 571 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách