menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso ostatní
keyboard_arrow_right
vepřové škvarky

vepřové škvarky

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 3 220 kJ
= 769 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 0,01 g
Tuky 79 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 3 220 kJ
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 0,01 g
Tuky 79 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
17 g
Sacharidy
0,01 g
Cukry
-
Tuky
79 g
Nasycené mastné kyseliny
31 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
9 g
Polynenasycené
2 g
Cholesterol
16 mg
Vláknina
-
Sůl
0,8 g
Voda
8 g
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
845 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Obsahuje vitamíny
Vitamín A Vitamín A
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Negativní vliv na zdraví
Přetrvávající zvýšení krevního tlaku Může zhoršovat nadváhu/obezitu

vepřové škvarky se vyrábějí vyškvařením sádla a obsahují především živočišný tuk.

škvarky mají vysokou energetickou hodnotu a nejsou vhodné zejména pro osoby s redukční dietou, srdečně-cévními potížemi nebo vysokou hladinou cholesterolu.

pokud si škvarky dopřejete, pamatujte na to, že jsou velmi tučné a těžko se tráví (konzumujte je jen v malém množství a zajezte je chlebem).

Nejhledanější v kategorii Maso ostatní

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
2 866 38 60 add_circle Zapsat
3 304 21 0 78 add_circle Zapsat
1 005 20 0 20 add_circle Zapsat
1 245 20 1 24 add_circle Zapsat
1 193 15 13 19 add_circle Zapsat
389 19 0,1 2 add_circle Zapsat
443 22 0,2 2 add_circle Zapsat
824 26 3 8 0 add_circle Zapsat
430 22 0,35 1 add_circle Zapsat
400 3 5 5 add_circle Zapsat
833 17 0 12 add_circle Zapsat
631 23 0,25 6 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách