Vepřové maso dušené se připravuje pod pokličkou v dobře uzavřené nádobě, často na cibulovém základu s malým množstvím tuku. Často se přidává i kmín, pepř a sůl. Vepřové maso je zdrojem živočišných bílkovin a tuků.
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Potraviny keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby keyboard_arrow_right
Maso hovězí a vepřové keyboard_arrow_right
vepřové maso dušené
vepřové maso dušené
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 258 kcal
= 1 080 kJ
Bílkoviny 15 g
Sacharidy 0 g
Tuky 22 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 258 kcal
Bílkoviny 15 g
Sacharidy 0 g
Tuky 22 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav | tepelně zpracované |
Bílkoviny | 15 g |
Sacharidy | 0 g |
Cukry | - |
Tuky | 22 g |
Nasycené mastné kyseliny | - |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | - |
Cholesterol | - |
Vláknina | - |
Sůl | - |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 750 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Vepřové maso dušené se hodí do racionálního stravování i pro hubnutí, obzvláště pokud si vyberete libové maso jako je kýta nebo pečeně. Kmín je skvělé koření, které podporuje naše trávení a činnost střev. Maso výborně ochutí a pomáhá i předcházet nadýmaní.
Pokud je vaším cílem snížit vaši hmotnost, pak dbejte i na vhodnou přílohu. Výbornou volbou je dušená zelenina, vařená rýže, pohanka, brambory nebo zeleninové pyré. Samotné vepřové maso totiž obsahuje více tuku než drůbež nebo ryby.
Nejhledanější v kategorii Maso hovězí a vepřové
Název | Energetická hodnota (kcal) | |
---|---|---|
104 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů