na rybí pomazánku najdeme řadu receptů, a proto je obsah potraviny pokaždé jiný. Jako základní surovina pro výrobu této dobroty může sloužit rybí konzerva, mražené filé, i čerstvá, povařená ryba. Rybí maso se doplňuje různými druhy pojidel (pomazánkové máslo, máslo, majonéza, tvaroh, tavený sýr, olej atd.) a většinou se přidávají i další ingredience (cibule, zelenina, hořčice, kečup, koření, vejce aj.).
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Potraviny keyboard_arrow_right
Pečivo a pomazánky keyboard_arrow_right
Pomazánky keyboard_arrow_right
rybí pomazánka Varmuža
rybí pomazánka Varmuža
(Varmuža)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 402 kcal
= 1 684 kJ
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 2 g
Tuky 40,5 g
Vláknina 0,46 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 402 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 2 g
Tuky 40,5 g
Vláknina 0,46 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny | 9 g |
Sacharidy | 2 g |
Cukry | 1,2 g |
Tuky | 40,5 g |
Nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | 12,8 g |
Cholesterol | - |
Vláknina | 0,46 g |
Sůl | 1,3 g |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 450 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
rybí pomazánka se dá připravit v mnoha úpravách. Pokud zvolíte kvalitní suroviny, nepřeženete to s množstvím pojidla a přidáte také nepostradatelnou zeleninu, pravděpodobně se bude jednat o jídlo, které může mít kladný vliv na vaše zdraví.
do rybí pomazánky můžete zdělat zbytky pokrájené zeleniny, kousky sýra, které vám zůstaly po nedojedené hostině i další suroviny dle fantazie. Rybí pomazánku je vhodné mazat na žitný či celozrnný chléb a doplnit pokrájenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Nejhledanější v kategorii Pomazánky
Název | Energetická hodnota (kcal) |
---|
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů