Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso drůbeží
keyboard_arrow_right
kuřecí přírodní steak

kuřecí přírodní steak

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - kuřecí přírodní steak
Energetická hodnota 210 kcal
= 879 kJ
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 10 g
Tuky 5,6 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 210 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 10 g
Tuky 5,6 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
30 g
Sacharidy
10 g
Cukry
-
Tuky
5,6 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
1 500 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Kuřecí přírodní steak je zdrojem kvalitním bílkovin, které jsou nezbytné pro správnou funkci našeho těla. Kuřecí maso nám nabízí velké množství vitamínů skupiny B či selenu. Kuřecí přírodní steak je možné připravit rychlým restováním na pánvi nebo i pečením v troubě.

Správně upravený kuřecí přírodní steak, tedy bez nadměrného množství tuku a soli, se skvěle hodí pro racionální i dietní jídelníček. Například restování je jedním z nejšetrnějších způsobů, při kterém si jídlo zachová žádoucí nutriční látky. Vhodně doplněné restované kuřecí maso mohou bez obav zařazovat i lidé s redukční či diabetickou dietou.

Pro restování používejte olej, který má označení „vhodný pro tepelnou úpravu“ či sádlo, které snese, stejně jako tento typ oleje, vyšší teploty. Při nákupu kuřecího masa, dbejte na to, aby nebylo označeno jako „křehčené“. Tento pojem neznamená, že mí maso lepší chuť a kvalitu. Křehčení je naopak proces, při kterém se do masa navíc vpravuje voda, sůl, škrob a nezbytná éčka. Nakonec tedy vlastně koupíte asi o 20% více vody a chemie, než u nekřehčeného produktu. Kuřecí přírodní steak můžete podávat společně s červenou či černou čočkou, brokolicovým pyré, vařenými brambory i kuskusem.

Nejhledanější v kategorii Maso drůbeží

Název Energetická hodnota (kcal)
237 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů