Hermelín original Král Sýrů se vyrábí pouze z mléka, soli a mlékařských kultur. Z výživových hodnot jsou zde nejvíce zastoupeny tuky a bílkoviny. Sýry obsahují z minerálních látek především vápník.
Hermelín original Král Sýrů
Bílkoviny | 18 g |
Sacharidy | 2 g |
Cukry | 0,5 g |
Tuky | 28 g |
Nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 0 g |
Polynenasycené | 0 g |
Cholesterol | 0,1 mg |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 2 g |
Voda | 0 g |
Vápník | 0,5 mg |
GI | 0 |
PHE | 900 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Vápník je velmi důležitý minerální prvek, který podporuje zdraví a pevnost našich kostí i zubů. Konzumaci plísňových sýrů by se měli vyhnout především těhotné ženy a děti, protože podporují množení kvasinek a mykóz. Hermelín obsahuje hodně tuku a kalorií, a tak není ideálním společníkem pro přísnou redukční dietu nebo pro osoby s nadváhou.
Pokud máte rádi víno, pak budete nadšeni tipem přímo od výrobce, který udává, že Hermelín original Král Sýrů bude skvěle chutnat s plnějším červeným burgundským vínem, Rulandským modrým nebo Merlotem. Z bílých vín je pak doporučováno barikované Chardonnay. Hermelín před plánovanou konzumací vyndejte z chladničky, vybalte z obalu a nechte ho alespoň půl hodiny odpočívat. Bude pak chutnat mnohem lépe. V kuchyni se často hermelín smaží v klasickém trojobalu, což není nejzdravější ani nejchunější. Daleko lépe bude chutnat 'upečený' nebo grilovaný, navíc si ho můžete dochutit i vaším oblíbeným kořením. Pokud se obalovaného hermelínu nechcete vzdát, zkuste si s námi připravit jeho zdravější alternativu - hermelín v těstíčku.
Nejhledanější v kategorii Sýry měkké a tvrdé
Název | Energetická hodnota (kJ) | |
---|---|---|
1 102 | | |
541 | | |
1 101 | | |
455 | | |
497 | | |
282 | | |
1 524 | | |
1 097 | | |
385 | | |
1 245 | |