menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pochoutky
keyboard_arrow_right
Sladkosti
keyboard_arrow_right
Cheescake jahoda

Cheescake jahoda

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 291 kcal
= 1 220 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 34 g
Tuky 16 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 291 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 34 g
Tuky 16 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
34 g
Cukry
-
Tuky
16 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
200 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Negativní vliv na zdraví
Přetrvávající zvýšení krevního tlaku Může zhoršovat nadváhu/obezitu

jahodový cheescake je zákusek tvořený korpusem a krémovou vrstvou s obsahem ovoce a lze ho připravit podle mnoha receptur. Korpus se zpravidla skládá z drcených máslových sušenek, které se smísí s máslem (jiným tukem), natlačí do formy a nechají zapéct v troubě. Krém je pak směsí čerstvého sýru (lučina, ricotta, Buko, Philadelphia aj.), cukru, popř. dalších ingrediencí (smetana ke šlehání, zakysaná smetana, vanilka, želatina, vejce aj.), dle konkrétní receptury.

závisí na konkrétním složení zákusku, velikosti porce a zdravotním stavu a převažujícím životním stylu strávníka.

jestliže potřebujete méně kalorický moučník, nahraďte hlavní suroviny vhodnějšími ingrediencemi. Místo čerstvého smetanového sýra použijte polotučný (nízkotučný tvaroh), místo smetany polotučný jogurt, cukr vyměňte za stévii (med, javorový sirup apod.), máslové sušenky nahraďte drceným knäckebrotem nebo celozrnnými piškoty apod. Pokud použijete do části dortu kakao, bude cheescake chutnat také milovníkům hnědého krému.

Nejhledanější v kategorii Sladkosti

Název Energetická hodnota (kcal)
77 add_circle Zapsat
572 add_circle Zapsat
531 add_circle Zapsat
75 add_circle Zapsat
309 add_circle Zapsat
557 add_circle Zapsat
82 add_circle Zapsat
509 add_circle Zapsat
541 add_circle Zapsat
569 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách