Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Ovoce
keyboard_arrow_right
Kompoty a přesnídávky
keyboard_arrow_right
broskve kompotované

broskve kompotované

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - broskve kompotované
Energetická hodnota 65 kcal
= 272 kJ
Bílkoviny 0,5 g
Sacharidy 16 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 65 kcal
Bílkoviny 0,5 g
Sacharidy 16 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
0,5 g
Sacharidy
16 g
Cukry
15 g
Tuky
0 g
Nasycené mastné kyseliny
0 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
2 g
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
25 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Negativní vliv na zdraví
Zuby Může poškodit zubní sklovinu

Broskve kompotované z výživových látek nabízí především sacharidy. Tradičně se ovocný kompot vyrábí z daného druhu ovoce, vody a různého množství cukru. Někdy se přidávají i další konzervanty.

Slazené ovocné kompoty s velkým množstvím cukru a dalších látek nejsou pro naše zdraví velkým přínosem. Velký obsah cukru může způsobit tvorbu zubních kazů a stát i za narůstáním hmotnosti a rozvojem obezity. Vyberte si ovoce raději čerstvé, získáte z něho tak všechny cenné látky, které přirozeně obsahuje.

Raději než ovoce konzervované kupujte mražené, je v něm totiž více vitamínů a není v něm navíc přidaný cukr. Další možností je sušené ovoce, vybírejte však to bez přídavku cukru a syřidel. Svůj kompot si můžete také připravit doma, budete tak mít dokonalý přehled o jeho složení. Navíc při domácím zavařování můžete dát cukru jen velmi málo nebo ho zcela nahradit jiným vhodným sladidlem. Kompotované broskve se hodí pro přípravu buchet, koláčů nebo sladkých nákypů (bulgurový nákyp s broskvemi).

Nejhledanější v kategorii Kompoty a přesnídávky

Název Energetická hodnota (kcal)
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů