mražená zelenina je zdrojem vitamínů, minerálních látek a vlákniny, jejichž množství závisí na kvalitě zeleniny a způsobu její přípravy.
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivujte Premium.
Potraviny keyboard_arrow_right
Zelenina, luštěniny a houby keyboard_arrow_right
Zelenina mražená keyboard_arrow_right
zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco
zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco
(Nowaco)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 51 kcal
= 214 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 51 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny | 3 g |
Sacharidy | 8 g |
Cukry | 4 g |
Tuky | 0,7 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | - |
Cholesterol | - |
Vláknina | 3 g |
Sůl | 0,12 g |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 135 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
pokud se zelenina jen krátce dusí, pak je jistě přínosem pro naše zdraví. Naopak, dlouho trvající tepelná úprava ochuzuje zeleninu o cenné živiny, které by jinak mohlo naše tělo využít.
dušenou zeleninu připravujte co nejšetrnějším způsobem, aby si zachovala co nejvyšší podíl zdraví prospěšných látek.Zelenina by měla zůstat trošku křupavá. Pro lepší využití vitamínů A, D, E a K (vitamíny rozpustné v tucích) a vůni pokrmu, dolaďte zeleninu malým množstvím kvalitního tuku (máslo, olivový olej apod.).
Nejhledanější v kategorii Zelenina mražená
Název | Energetická hodnota (kcal) | |
---|---|---|
330 | | |
52 | | |
210 | | |
23 | | |
154 | | |
55 | | |
28 | | |
37 | | |
63 | | |
29 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů