menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Hotová jídla
keyboard_arrow_right
vepřové rizoto

vepřové rizoto

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energie 758 kJ
= 181 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 38 g
Tuky 1 g
Vláknina -
Energie {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energie 758 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 38 g
Tuky 1 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
38 g
Cukry
-
Tuky
1 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
0 mg
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
200 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Pozitivní vliv na zdraví
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti
Obsah potraviny

základem vepřového rizota je rýže a vepřové maso různé kvality. Dále se zpravidla přidává zelenina, sůl a někdy i další ochucující prostředky (protlak orestovaný na cibulovém základu, pepř, chilli apod.).

Vliv na zdraví

vliv jednoho pokrmu na lidské zdraví není veliký. Zdraví člověka, co se stravy týče, závisí na dlouhodobém dodržování racionálního jídelníčku, který odpovídá individuálním potřebám našeho organismu. Vepřové rizoto lze připravit zdravě i méně zdravě.

Praktické rady

pokud držíte redukční dietu, volte libové vepřové maso, kvalitní rýži a přidejte větší množství zeleniny.

Nejhledanější v kategorii Hotová jídla

Název Energie (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
593 0,27 0,03 0,04 add_circle Zapsat
670 0,12 0,02 0,11 add_circle Zapsat
400 0,03 0,18 0,02 0,02 add_circle Zapsat
1 139 0,09 0,38 0,1 0,01 add_circle Zapsat
540 0,07 0,21 0,02 0,01 add_circle Zapsat
356 0,03 0,18 0 0,03 add_circle Zapsat
230 0,01 0,05 0,03 0,02 add_circle Zapsat
600 0,06 0,25 0,02 0,01 add_circle Zapsat
1 115 0,17 0,06 0,19 0 add_circle Zapsat
1 120 0,3 0 0,17 add_circle Zapsat
873 0,1 0,3 0,03 add_circle Zapsat
128 0,02 0,04 0 0,03 add_circle Zapsat
677 0,12 0,04 0,11 0,01 add_circle Zapsat
1 825 0,22 0,19 0,3 0,01 add_circle Zapsat
670 0,12 0,02 0,11 add_circle Zapsat
696 0,03 0,26 0,05 0,03 add_circle Zapsat
1 095 0,06 0,27 0,14 0,03 add_circle Zapsat
178 0,01 0,02 0,04 0 add_circle Zapsat
767 0,05 0,13 0,12 0,02 add_circle Zapsat
980 0,16 0,02 0,18 0,01 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách