Smluvní podmínky

Služba KalorickéTabulky.cz je provozována za níže uvedených podmínek. Provozovatel je oprávněn tyto podmínky kdykoliv změnit. Jakékoliv změny podmínek budou zveřejněny na stránce KalorickéTabulky.cz a vstoupí v účinnost 30 dní po jejich zveřejnění.

Ochrana osobních údajů

Informace o registrovaných uživatelích jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Registrovaný souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých údajů z registrace v databázi Provozovatele a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Vyhrazujeme si právo registrované uživatele s použitím těchto údajů informovat o aplikaci KalorickéTabulky.cz včetně možnosti zasílání newsletterů s tématy zdravého životního stylu. Registrovaný má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti registrovaného odstranit z databáze, čímž dojde i ke smazání registrace uživatele. Osobní údaje registrovaných jsou plně zabezpečeny proti zneužití. S osobními údaji registrovaných uživatelů zacházíme jako s přísně důvěrnými. V žádném případě je nezpřístupňujeme třetím osobám. Anonymní data se zaznamenanými údaji o jídelníčcích, pohybových aktivitách a antropometrických údajích můžeme využít k dalším službám pro zákazníky Dine4Fit, a.s. nebo ke studiím o spotřebitelském chování. Dine4Fit neumožňuje za žádných okolností svým zákazníkům přístup k osobním údajům ostatních registrovaných uživatelů.

Odpovědnost a záruky

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za správnost údajů na serveru KalorickéTabulky.cz a nenese ani žádné záruky a odpovědnost za škody nebo újmu vzniklou na základě použití služby KalorickéTabulky.cz. Provozovatel má právo smazat účet registrovaného uživatele, do kterého se uživatel žádným způsobem nepřihlásil po dobu více než jednoho roku.

Ochrana práva k databázi

Pořizovatelem databáze kalorických tabulek potravin a energetického výdeje aktivit je Provozovatel. Databáze požívá ochrany na základě zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Bez výslovného schválení pořizovatele databáze je zakázáno trvalé nebo dočasné kopírování obsahu databáze či některých jejich částí na jiný podklad. Bez výslovného schválení pořizovatele je rovněž zakázáno veřejné zpřístupnění obsahu databáze rozmnožením či jiným způsobem. V případě porušení práva k databázi je pořizovatel oprávněn požadovat okamžité stažení neoprávněného přepisu databáze a současně poskytnutí přiměřené finanční náhrady za způsobenou újmu.

Provozovatel služby

Provozovatelem služby je Dine4Fit, a.s., Škroupova 631/6, 500 02 Hradec Králové, IČ 25766937

Tyto smluvní podmínky nabývají účinnosti dne 1.4.2015.

 

Smluvní podmínky služby Jídelníčky úspěšných od Kalorických tabulek

Služba Jídelníčky úspěšných slouží k ukázkám skutečných jídelníčků vybraných uživatelů Kalorických tabulek (dále Ukázkoví uživatelé), kteří snížili svoji tělesnou hmotnost a snížená tělesná hmotnost se jim podařila podle záznamů v Kalorických tabulkách udržet. Ukázkoví uživatelé jsou vybíráni tak, aby byli podobní objednateli služby podle parametrů: pohlaví, věk, výška a váha na začátku hubnoucího období. Za účelem ochrany osobních údajů je každému Ukázkovému uživateli přiřazeno fiktivní křestní jméno a první písmeno příjmení, která nejsou skutečným jménem a příjmením Ukázkového uživatele.

V Jídelníčcích úspěšných jsou dostupné jídelníčky Ukázkových uživatelů v časových intervalech, ve kterých Ukázkoví uživatelé úspěšně snížili svoji tělesnou hmotnost. Uvedené časové intervaly jsou rozděleny podle kalendářních týdnů. Služba Jídelníčky úspěšných vybírá z každého týdne jeden ukázkový denní jídelníček a navíc ukazuje pohybové aktivity Ukázkového uživatele ze stejného týdne.

Každý uživatel služby Jídelníčky úspěšných získá při zahájení užívání služby přístup k pěti Ukázkovým uživatelům a každý kalendářní měsíc má možnost provést výměnu tří Ukázkových uživatelů za jiné Ukázkové uživatele.

Platby a garance vrácení platby

Jídelníčky úspěšných jsou placenou službou. Objednávat službu mohou pouze osoby starší 18 let, kteří souhlasí s těmito smluvními podmínkami a výší zvolených poplatků hrazených dopředu buď měsíčně nebo ročně. V případě platby přes třetí strany (např. Google Payments) je nutné dodržovat také podmínky třetích stran. Ukončení předplatného lze provést v aplikaci Kalorické tabulky, čímž dojde k ukončení služby Jídelníčky úspěšných k poslednímu dni předplaceného období a následně vám již žádné platby nebudou strhávány.

Objednáte-li si službu Jídelníčky úspěšných a nebudete s ní spokojeni, máte právo na vrácení celé platby, avšak jen v případě, že požádáte o vrácení platby na emailovou adresu info@kaloricketabulky.cz nejdéle do 24 hodin od zaplacení. Do předmětu emailu uveďte: “Žádost o vrácení platby za Jídelníčky úspěšných” a v těle mailu uveďte váš účet, přes který se přihlašujete do služby Kalorické tabulky, a datum platby. Uvedení důvodu požadavku na vrácení platby není povinné.

Odpovědnost Provozovatele

Jídelníčky Ukázkových uživatelů nelze považovat za vzorové jídelníčky. Tyto jídelníčky mohou obsahovat i nevhodné stravovací návyky, které sice mohly vést ke snížení tělesné hmotnosti Ukázkových uživatelů, ale nemusí být vhodné pro zlepšení nebo udržení vašeho zdraví. Pokud chcete mít jistotu návrhu správného jídelníčku připraveného přesně pro vás, obraťte se na lékaře s odborností vhodnou pro vaši léčbu nebo výživového poradce. Pro uživatele Kalorických tabulek, kteří mají BMI 22 a méně, používání služby Jídelníčky úspěšných nedoporučujeme.

Provozovatel služby

Provozovatelem služby je Dine4Fit, a.s., Škroupova 631/6, 500 02 Hradec Králové, IČ 25766937.

Smluvní podmínky služby Jídelníčky úspěšných Kalorických tabulek jsou platné od 16.1.2017.

 

 

Všechny ohlasy uživatelů

Ohlasy uživatelů

 

„Také se přidávám k pochvalářům, vše podstatné již bylo řečeno a má váha 18 kg/ 4 měsíce mluví za své. Nikdy bych nevěřila, že zhubnout je tak snadné. jak už někdo zmínil -...“ Více

Sociální sítě

Mobilní aplikace

Android app on Google Play

Zašlete nám Váš názor

Množství:

X

Zvolte dobu:

 

Kategorie pro volbu pravidelného denního výdeje.

Pokud si nastavíte jednu z těchto kategorií, bude váš bazální metabolismus navýšen o násobek uvedený v posledním sloupci. Tím získáte odhadnutý celkový denní výdej a nemusíte vyplňovat vaše aktivity do jídelníčku.

Kategorie Popis Index
Sedavý Málo pohybu nebo žádný. Sedavé zaměstnání. 1.2
Lehce aktivní Cvičení nebo sport 1-2 dny v týdnu. Práce s pohybem. 1.375
Středně aktivní Cvičení nebo sport 3-5 dní v týdnu a práce s pohybem. 1.55
Velmi aktivní Cvičení nebo sport 6-7 dní v týdnu nebo velmi náročné zaměstnání. 1.725
Extrémně aktivní Velice náročné aktivity nebo sporty a velmi náročné zaměstnání. 1.9

Novinky na váš e-mail

Informace ze světa zdravé výživy? Buďte v obraze. Přihlaste si náš e-mailový zpravodaj a o všech novinkách na Kaloricketabulky.cz se dozvíte jako první. Posíláme 1x za 14 dnů.

* povinné pole
Zajímám se o...