menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Zeleninová krémová polévka s kari

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

0,8 x 100 g
porce (200 g)
4 x 100 g
80 x 1 g
10 g
10 x 1 ml
kus (13 g)
2 x 500 ml
lžička (3 g)
lžička (3 g)
2 x 1 g
0,5 x 100 g

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme brambory, cibuli a česnek.
2
Přidáme ostatní ingredience kromě smetany, zalijeme vodou a vaříme cca 15 minut.
3
Rozmixujeme mixérem a pro zjemnění přidáme smetanu.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
3 551 kj
Bílkoviny
35 g
Sacharidy
103 g
Cukry
10 g
Tuky
29 g
Nasycené mastné kyseliny
13 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
8 g
Polynenasycené
0,8 g
Cholesterol
0,05 mg
Vláknina
16 g
Sůl
0,11 g
Voda
1 077 g
Vápník
50 mg
PHE
1 731 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách