REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Zapečené Portobello žampiony a celerové pyré
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
1 porce
porce (50 g) | |
plátek (20 g) | |
kus (100 g) | |
malá porce (50 g) | |
porce (50 g) | |
1 g | |
3 g | |
30 x 1 g | |
lžička (5 ml) | |
50 g | |
50 x 1 g | |
porce (3 g) | |
30 g |
Postup přípravy receptu
1
Směs do žampionu: nakrájená cibule. slanina, paprika, cuketa, část rajčat, sůl a pepř. Tím naplníme žampion, zakápneme olejem a dáme do trouby zapéct. Před dopečením ještě posypeme sýrem.
2
Mezitím celer, brambory a česnek vsypte do hrnce s osolenou vroucí vodou a vařte 10–15 minut, dokud celer a brambory nezměknou. Sceďte a rozmixujte.
3
Podáváme s čerstvou zeleninou.
Kategorie
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 389 kcal |
Bílkoviny | 16 g |
Sacharidy | 30 g |
Cukry | 12 g |
Tuky | 22 g |
Nasycené mastné kyseliny | 6 g |
Trans mastné kyseliny | 0,3 g |
Mononenasycené | 3 g |
Polynenasycené | 0,63 g |
Cholesterol | 20 mg |
Vláknina | 8 g |
Sůl | 0,81 g |
Voda | 147 g |
Vápník | 95 mg |
PHE | 719 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
Podobné recepty
Kuřecí maso v mandlovém těstíčku
Asijská směs z krůtího masa s fialovou rýží a quinoou
Brambor s přirodním plátkem z kuřete a zeleninivý salátek
Kuřecí stehna s kari rýží a zeleninou
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů