REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Vepřové v mrkvi s protlakem a vařeným bramborem
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
800 x 1 g | |
600 x 1 g | |
100 x 1 g | |
50 x 50 ml | |
1 000 x 1 ml | |
75 x 1 g | |
4 x porce (150 g) |
Postup přípravy receptu
1
Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme a necháme chvíli odpočinout. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka.
2
Cibuli orestujeme na oleji, přidáme vepřové maso a znovu společně orestujeme. Přidáme rajčatový protlak a necháme společně restovat ještě 5-10 minut.
3
Jakmile je maso orestované, zalijeme vodou a vaříme asi 1 hodinu do změknutí. Poté přidáme nakrájenou mrkev a vaříme vše do změknutí. Omáčku poté zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě a provaříme.
Kategorie
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 25 025 kcal |
Bílkoviny | 166 g |
Sacharidy | 204 g |
Cukry | 77 g |
Tuky | 2 616 g |
Nasycené mastné kyseliny | 229 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 1 617 g |
Polynenasycené | 735 g |
Cholesterol | 568 mg |
Vláknina | 41 g |
Sůl | 0,41 g |
Voda | 2 129 g |
Vápník | 619 mg |
PHE | 8 229 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
Podobné recepty
Krkonošská kuřecí játra
Kuřecí maso v mandlovém těstíčku
Zdravá kuřecí čína se zeleninou
pšenice se zeleninou a kuřetem
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů