Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Vepřové maso na houbách s bramborovo-cuketovou nádivkou

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

4 porce
2 x kus (70 g)
16 x 1 g
120 x 1 g
100 g
8 x 100 g
porce (3 g)
špetka (2 g)
porce (2 g)
3 x 1 g
3 x 100 ml
3 x porce (100 g)
3 x porce (100 g)
4 x 100 g
2 x kus (55 g)
3 g

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si připravíme maso s omáčkou. Cibuli a 6 stroužků česneku nasekáme. Rozpálíme polovinu sádla a vložíme cibuli i česnek do hrnce. Restujeme do zlatohněda.
2
Mezitím nakrájíme maso na kostky a promícháme se solí, lžičkou kmína, pepřem a 20g mouky. Maso vložíme do základu a orestujeme.
3
Přidáme mražené houby i s nálevem, snítku tymiánu a zalijeme vínem, případně ještě vodou. Zaklopíme a vaříme pod tlakem 20 minut. Poté dochutíme solí a vyndáme tymián.
4
Nyní si připravíme nádivku. Cuketu, brambory a 10 stroužků česneku natrouháme na jemném struhadle.
5
Smícháme s 1/2 lžičky kmínu, hrstí majoránky, pepřem, solí, žloutky a 80g mouky. Z bílků vyšleháme sníh a nakonec jej vmícháme do směsi.
6
30g sádla vložíme do hrnce a navrstvíme směs. Poklademe kousky dalších 30g sádla a zaklopíme krytem Extra Crisp Lid. Hrnec zapneme na opékání a Extra Crisp Lid nastavíme na program čtyři.
#TefalPodzimniRecepty

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
4 121 kcal
Bílkoviny
188 g
Sacharidy
196 g
Cukry
25 g
Tuky
260 g
Nasycené mastné kyseliny
98 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
116 g
Polynenasycené
32 g
Cholesterol
1 150 mg
Vláknina
25 g
Sůl
4 g
Voda
924 g
Vápník
410 mg
PHE
10 469 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů