menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

rote Linsensuppe NR

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

4 porce

Postup přípravy receptu

1
Na olivovom oleji orestujeme cibulku, pridame preplachnutu sosovicu, varime cca 10 min (na malon stupni, cervena sosovina vie rychlo vykypet) pridame rajcinky, fazulu chvilku varime, pridame sol korenie bujon, vegetu, chilli (kazdy podla seba) a mixujeme ponornym mixerom a podavame s opecenym toastikom, chlebikom,..

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
2 755 kj
Bílkoviny
45 g
Sacharidy
93 g
Cukry
6 g
Tuky
8 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0 g
Polynenasycené
0,03 g
Cholesterol
-
Vláknina
11 g
Sůl
0,38 g
Voda
22 g
Vápník
9 mg
PHE
2 239 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách