REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Pórková směs pod maso
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
220 x 1 g | |
575 x 1 g | |
275 x 1 g | |
22 x 1 g |
Postup přípravy receptu
1
Zeleninu nakrájíme, podusíme na oleji.
2
Připravujeme s masem nebo zvlášť. Dochutíme solí a pepřem.
Kategorie
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 587 kcal |
Bílkoviny | 24 g |
Sacharidy | 67 g |
Cukry | 31 g |
Tuky | 25 g |
Nasycené mastné kyseliny | 3 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 7 g |
Polynenasycené | 14 g |
Cholesterol | - |
Vláknina | 24 g |
Sůl | - |
Voda | 951 g |
Vápník | 465 mg |
PHE | 1 104 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů