menu
menu
search close
account

Poháry s třemi druhy krémů, ovocem a drobeným korpusem

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Jako první upečeme korpus - na ten použijeme 80 g špaldové mouky, 10 g kakaa, jedlou sodu, 1 vejce, 50 g bílého jogurtu 3,7%, 15 g řepkového oleje a sladidlo dle chuti. Korpus po upečení a vychladnutí nadrobíme na malé kousky.
2
V pohárech pak začneme nejprve tvarohovo-kokosovou vrstvou. Smícháme si 250 g tvarohu se 100 g bílého jogurtu 3,7% a se 30 g strouhaného kokosu. Sladíme podle chuti (v našem případě nekalorickým sladidlem). Směs navrstvíme a na ní nasypeme třetinu z rozdrobeného korpusu.
3
Další krémová vrstva bude pudinkovo-tvarohová. Z poloviny sáčku klasického pudinku (cca 20 g) si uvaříme pudink ve 200 ml mléka. Do něj ještě za tepla zašleháme zbylých 150 g tvarohu. Osladíme zase podle své chuti. Znovu zasypeme rozdrobeným korpusem.
4
Jako poslední krémovou vrstvu si pouze smícháme 300 g smetanového 10% jogurtu s nadrobno nakrájenými jahodami a znovu osladíme podle chuti. Na tuto poslední vrstvu pak nasypeme zbylý rozdrobený korpus. Můžeme si nechat i několik jahod na ozdobu.

Kategorie

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
7 009 kJ
Bílkoviny
93 g
Sacharidy
129 g
Cukry
52 g
Tuky
83 g
Nasycené mastné kyseliny
49 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
14 g
Polynenasycené
6 g
Cholesterol
216 mg
Vláknina
19 g
Sůl
4 g
Voda
218 g
Vápník
826 mg
PHE
4 645 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách