Kalorické Tabulky
star star star star star_half

Pečený pstruh s koprem a brambory

({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})
Hodnocení receptu
Recept jsi již ohodnotil/a
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Ingredience
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
700 x 1 g
3 x malá porce (100 g)
porce (20 g)
porce (50 g)
150 x 1 g
porce (10 g)
lžička (5 g)
velká porce (3 g)
lžíce (10 ml)
edit
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
close
porce % 1 g
edit Zapsat do jídelníčku
Premium uživatelé nevidí reklamy
Postup přípravy receptu
1
Ryby omyjte, osušte papírovou utěrkou a osolte a opepřete.
2
Citron nakrájejte na kolečka a vložte ho do naříznutého pstruha spolu s očištěnými větvičkami kopru.
3
Vrchní stranu ryby nařízněte párkrát křížem a pečte zakápnutou olivovým olejem na pečicím papíru v troubě předehřáté na 180 stupňů 15 minut.
4
Mezitím uvařte přílohové brambory.
5
Rybu a brambory podávejte s rozpuštěným máslem a čerstvou, posekanou petrželovou natí.
Ryba připravovaná na ohni je sice jedinečná, ale pokud k tomu nemá člověk ideální podmínky, nepohrdne ani tou pečenou z trouby. Záleží samozřejmě na její kvalitě i způsobu přípravy. Jestliže jste doposud váhali, jak na to, teď máte šanci zkusit si recept, který zvládne i kulinární začátečník. Na pstruhu si určitě pochutnáte. Řadí se mezi lososovité ryby, jež jsou čím dál tím více oblíbené. Jejich maso je bílé s tmavšími okraji a chuť příjemně jemná. A protože je třeba rybí maso trochu zvýraznit, podtrhnout jeho chuť, nechybí v našem receptu kopr, petržel a citron.
{{data.energy}}2 661 kcal
Také {{data.energyAlt}}11 144 kJ ● Energetická hodnota
fiber_manual_record
Bílkoviny
{{data.protein}}137 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
fiber_manual_record
Sacharidy
{{data.carbohydrate}}63 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 2 g
fiber_manual_record
Tuky
{{data.fat}}202 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasycené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 73 g
Trans mastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 4 g
Mononenasycené
{{data.monoSaturated}} 47 g
Polynenasycené
{{data.polySaturated}} 6 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 360 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 7 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fiber}} g
Sůl
{{data.salt}} 5 g
Voda
{{data.water}} 80 g
Vápník
{{data.calcium}} 157 mg
PHE
{{data.phe}} 6 808 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
cm
Hmotnost
kg
Míra denní aktivity
Dle vyplněných aktivit Sedavý Lehce aktivní Středně aktivní Velmi aktivní Extrémně aktivní
Ulož svůj profil pro 250 000 potravin
keyboard_arrow_left
Zpět
Dokonči svůj profil
Cílová hmotnost
kg
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Vytvoř svůj účet
{{errors.message}}
Registrace přes Facebook
mail
Registrace přes e-mail
Mám zájem o zasílání newsletterů od Kalorických Tabulek s tipy na zdravější životní styl
keyboard_arrow_left
Zpět
Registruj se
E-mail
Heslo
visibility
Heslo musí mít alespoň 6 znaků!
{{errors.message}}
Registruj se
keyboard_arrow_left
Zpět
Odeslali jsme Ti verifikační e-mail!
Do pár minut Ti přijde verifikační e-mail na {{profile.email}}. V e-mailu klikni na tlačítko “Dokonči registraci” a poté se přihlas.
Přihlásit
keyboard_arrow_left
Zpět
Přihlásit se
E-mail
Heslo
visibility
{{errors.message}}
Přihlásit
Zapomenuté heslo?
keyboard_arrow_left
Zpět
Zapomenuté heslo?
Zadej e-mail uvedený při registraci. Poté Ti na tento e-mail bude zasláno nové heslo.
E-mail
Odeslat
keyboard_arrow_left
Zpět
Odesláno
Na e-mail bylo zasláno nové heslo!
Přihlásit
Podobné recepty
Polévka z červené čočky
fiber_manual_record Energetická hodnota : 1 030 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 61 g
fiber_manual_record Sacharidy : 163 g
fiber_manual_record Tuky : 16 g
fiber_manual_record Vláknina : 56 g
Grilovaný losos na medu
fiber_manual_record Energetická hodnota : 2 218 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 110 g
fiber_manual_record Sacharidy : 122 g
fiber_manual_record Tuky : 142 g
fiber_manual_record Vláknina : 3 g
placičky z mozzarelly
fiber_manual_record Energetická hodnota : 396 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 38 g
fiber_manual_record Sacharidy : 5 g
fiber_manual_record Tuky : 25 g
fiber_manual_record Vláknina : 0,7 g
salát s čočkou, hořčičnou zálivkou a sumečkem
fiber_manual_record Energetická hodnota : 773 kcal
fiber_manual_record Bílkoviny : 45 g
fiber_manual_record Sacharidy : 40 g
fiber_manual_record Tuky : 45 g
fiber_manual_record Vláknina : 9 g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Sacharidy
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Tuky
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Bílkoviny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Sacharidy
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Cukry
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Tuky
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku
Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.
Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.
Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
Začít dnes
Dostupnost:  Web iOS  Android
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Stáhněte si aplikaci
App
Dine4Fit
Kalorické Tabulky
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Stáhněte si aplikaci
App
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.