Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Nepečený fitness čokoládový cheesecake

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

12 porcí

Postup přípravy receptu

1
V sekáčku rozmixujeme dohromady všechny suroviny na těsto. Vodu přidáváme po lžících podle potřeby tak, aby bylo těsto jednolité, ale aby zase nebylo příliš mokré.
2
Hotové těsto zatlačíme na dno dortové formy (o průměru kolem 25 cm).
3
Ve velké míse smícháme dohromady řecký jogurt (případně i tvaroh), cream cheese, kakao, sladidlo a podle chuti i protein.
4
V menší misce rozmícháme želatinu s pár lžícemi vařící vody. Mícháme, dokud se nerozpustí.
5
K rozpuštěné želatině přidáme pár lžic čokoládového krému a důkladně je rozmícháme.
6
Takto připravenou želatinu následně vmícháme do celého čokoládového krému.
7
Čokoládový krém nalijeme na připravený korpus.
8
Cheesecake odložíme alespoň na 5 hodin do chladničky.
9
Nakonec dozdobíme čokoládový cheesecake malinami a mátou.
Pronikavou čokoládovou chuť mu dodává kvalitní holandské kakao, kterým vůbec nemusíte šetřit. Na oslazení jsem použila xylitol, díky němuž je náplň tohoto cheesecake bez cukru a má tak i méně kalorií a sacharidů. Použít však můžete i stévii, kokosový nebo třtinový cukr - podle toho jak velmi fit ho chcete mít. Do těsta však doporučuji přidat med, aby mělo správnou konzistenci. Na ztuhnutí náplně použijte 100% želatinu v prášku, to znamená, že želatina nesmí obsahovat žádné jiné ingredience. Pokud byste chtěli tento cheesecake bez lepku, na korpus z ovesných vloček použijte jejich bezlepkovou variantu. Fitness čokoládový cheesecake si můžete připravit s proteinem i bez něho - nic se ale nestane, když ho vynecháte. Pokud však protein přidáte, pak bude váš cheesecake obsahovat více bílkovin.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
2 620 kcal
Bílkoviny
199 g
Sacharidy
254 g
Cukry
64 g
Tuky
51 g
Nasycené mastné kyseliny
30 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
1 g
Polynenasycené
0,33 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
67 g
Sůl
5 g
Voda
206 g
Vápník
935 mg
PHE
9 972 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů