menu
menu
search close
account

Nepečený arašídovo karamelový dort

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Zhubněte s Martinou

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Na korpus: jáhlové pukance, sušené švestky a arašídové máslo Na krém:mléko, puding, želatina, tvaroh, protein (pro zvýšení bílkovin a doslazení - protein není podmínkou, nemusíte ho použít) Na polevu: vysokoprocentní čokoláda, kokosový olej Posypat můžeme nasekanými pistáciemi, nesolenými arašídy, nebo plátky mandlí.
2
Všechny suroviny na korpus smícháme a vtlačíme do připravené dortové formy. Část jsem dala i do skleniček.
3
Uvaříme si klasický pudink, jen navíc přidáme proteinový prášek (pudinkový prášek a protein rozmícháme ve studeném mléku a promícháme tyčovým mixérem, aby se netvořily hrudky). Hotový pudink necháme na chvíli vychladnout a přidáme vaničku tvarohu.
4
1/2 sáčku želatiny vsypeme do malého hrnečku svařené vody a promícháme. Nalijeme k pudinku s tvarohem a opět vše promícháme ponorným mixérem.
5
Krém nalijeme na korpus a necháme alespoň 2 hod. v lednici vychladit.
6
Když je dort ztuhlý, potřeme jej čokoládovou polevou a posypeme pistáciemi, nepraženými arašídy nebo plátkovými mandlemi.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
14 946 kJ
Bílkoviny
184 g
Sacharidy
285 g
Cukry
157 g
Tuky
182 g
Nasycené mastné kyseliny
72 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
53 g
Polynenasycené
29 g
Cholesterol
0,05 mg
Vláknina
45 g
Sůl
0,63 g
Voda
933 g
Vápník
1 624 mg
PHE
9 180 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách