REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Mrkvovo-jáhlový dort
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
2 x kus (100 g) | |
3 x lžička (10 g) | |
2 x 50 g | |
3 x kus (17 g) | |
4 x kus (33 g) | |
0,6 x 100 g | |
jedlá soda basic | 1 g |
100 g | |
100 ml |
Postup přípravy receptu
1
Nastrouhat mouku, přidat mák, jáhlové vločky, mléko,mouku, jedlou sodu.
2
Vyšlehat žloutky s vanilkovým cukrem. Přidat ke směsi.
3
Nakonec přidat sníh z bílků.
4
Peče se 20 min na 180 stupňů.
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 1 455 kcal |
Bílkoviny | 56 g |
Sacharidy | 225 g |
Cukry | 82 g |
Tuky | 32 g |
Nasycené mastné kyseliny | 7 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 3 g |
Polynenasycené | 8 g |
Cholesterol | 0 mg |
Vláknina | 18 g |
Sůl | 0,89 g |
Voda | 266 g |
Vápník | 656 mg |
PHE | 2 802 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů