menu
menu
search close
account

MD - Medové rezy

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
16.12.2019

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

24 porcí

Postup přípravy receptu

1
Cesto na pláty: 320 g hladkej múky 25 g masla 1 vajíčko 50 g práškového cukru 1 lyžička sódy bicarbóny 4 lyžice vlažného medu 2-3 lyžice mlieka Vymiesíme cesto, rozdelíme na 3 časti a vyvaľkáme, necháme odstáť aspon 10 minút. Pečieme na opačnej strane plechu (len trošku pomúčiť hladkou múkou) pri teplote 180-190°C.
2
Plnka: 500 ml mlieka rozdeliť na dve časti. Jednu dať variť s vanilkou a do druhej zamiešať 5 mierne vrchovatých lyžíc maizeny = rozharbakujeme a zlejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania uvaríme hustý krém Necháme vychladnúť. 150 g masla 150 g práškového cukru pomleté orechy trošku rumu Všetko vymiešame a pridáme k pudingovému krému.
3
Poleva: 80 g masla 80 g práškového cukru 2 malé lyžice maizény 2 veľké lyžice studeného mlieka 2 veľké lyžice kakaa Všetko sa vymieša nad parou do hladkej hmoty.

Kategorie

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
20 137 kJ
Bílkoviny
69 g
Sacharidy
530 g
Cukry
284 g
Tuky
260 g
Nasycené mastné kyseliny
147 g
Trans mastné kyseliny
7 g
Mononenasycené
75 g
Polynenasycené
10 g
Cholesterol
828 mg
Vláknina
19 g
Sůl
5 g
Voda
527 g
Vápník
671 mg
PHE
3 446 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách