menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Maffiny bez cukru a mouky

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
01.08.2019

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

12 porcí

Postup přípravy receptu

1
Ponorným mixérem rozšlehejte vejce jogurt část datli a olej
2
Ovesné vločky -část vloček rozmixujte na mouku Nastrouhejte jablka na hrubo
3
Smíchejte ostatní ingredience a rozdělte do silikonové formy na muffiny -12 maffin
4
Péct v horkovzdušné troubě 160 stupňů asi 40 min

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
12 050 kj
Bílkoviny
69 g
Sacharidy
110 g
Cukry
57 g
Tuky
236 g
Nasycené mastné kyseliny
29 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
21 g
Polynenasycené
3 g
Cholesterol
431 mg
Vláknina
34 g
Sůl
2 g
Voda
79 g
Vápník
83 mg
PHE
3 429 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách