menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Losos s čerstvou zeleninou

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
28.06.2019

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

1 porce
porce (100 g)
menší kus (100 g)
50 g
čtvrtina avokáda (50 g)
10 x 1 g
kus (10 g)
40 g
10 g

Postup přípravy receptu

1
Lososa dáme na pánem a opečeme z obou stran.
2
Veškerou zeleninu nakrájíme a přidáme na talíř k lososovi.
3
dozdobíme sezamem, mandlemi a bazalkou.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
2 141 kj
Bílkoviny
26 g
Sacharidy
16 g
Cukry
7 g
Tuky
37 g
Nasycené mastné kyseliny
6 g
Trans mastné kyseliny
4 g
Mononenasycené
12 g
Polynenasycené
1 g
Cholesterol
0,05 mg
Vláknina
9 g
Sůl
0,03 g
Voda
79 g
Vápník
54 mg
PHE
1 321 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách