Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Krůtí maso v ajvaru a zelenině ☺

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
krůtí maso po odstranění kůže jsem naložila na pár hod / přes noc / do jogurtu s ajvarem. Ajvar - srbská čalamáda z paprik a lilku je skvělý zdroj vitaminů, ale především chuti pečených paprik, lilků a česneku.
2
Na lžíci přepuštěného másla jsem orestovala zeleninu - / cuketa, mrkev, porek / nakrájenou julienne způsobem. Julienne je zelenina nakrájená na velmi jemné proužky, je rychle hotová.
3
Po chvilce jsem vložila krůtí maso a orestovala společně, přidala chilli, rýžový ocet /jde použít i obyčejný bílý / lžíci passaty /hustá omáčka z pasírovaných rajčat / lahůdkové droždí a nasekaný medvědí česnek / lze opět nahradit klasickým česnekem /
4
příloha libovolná, např bulgur se zelenou cibulkou.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
737 kcal
Bílkoviny
109 g
Sacharidy
23 g
Cukry
18 g
Tuky
23 g
Nasycené mastné kyseliny
8 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
2 g
Polynenasycené
4 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
6 g
Sůl
1 g
Voda
146 g
Vápník
189 mg
PHE
5 389 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů