menu
menu
search close
account

Krtův dort bez mouky

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
07.01.2020

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

6 porcí

Postup přípravy receptu

1
Smícháme suché suroviny - pudinková prášek čokoládový, kakao, kypřicí prášek, (můžeme přidat 1 odměrku proteinu - není třeba)
2
K suchým ingrediencím přidáme vejce (nevyšleháváme bílek - celé) a dochutíme flavdrops (cukrem). Vznikne nám tekuté těsto.
3
Vylijeme do formy vymazané kokosovým olejem (může být pečící papír) cca o průměru 20cm a dáme do předehřáté trouby na 175 stupňů cca 20 min.
4
Mezitím si připravíme krém. Vanilkový pudink uvaříme ve 250 ml mléka = poloviční množství mléka než je psáno na návodu aby byl pěkně tuhý a osladíme flavdrops (cukrem).
5
Smícháme si tvaroh s flavdrops (cukrem, můžeme osladit i proteinem). Tvaroh později přimícháme k vychladlému pudinku.
6
Vychladlý korpus vydlabeme, ale jen do té míry, aby jsme ho neproděravěli. Okraje necháme cca 2 cm.
7
Banány podélně rozkrojíme a dáme je do vydlabaného korpusu. (kdo chce, nemusí banány půlit, ale dávat celé = tím pádem přijde do receptu více banánů)
8
Na banány dáváme krém, aby připomínal tvar krtiny
9
Těsto, které jsme vydlabali z korpusu, natrháme na malé kousky a přikryjeme jím krém. Trošku přimáčkneme. Hotový dort necháme v lednici (nemusíme - u nás se snědl hned :) ) a podáváme. Dobrou chuť.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
4 903 kJ
Bílkoviny
78 g
Sacharidy
141 g
Cukry
65 g
Tuky
30 g
Nasycené mastné kyseliny
12 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
10 g
Polynenasycené
4 g
Cholesterol
862 mg
Vláknina
13 g
Sůl
6 g
Voda
541 g
Vápník
716 mg
PHE
3 930 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách