Koláč s hovězím masem (ala pastýřský koláč) a květákové pyré
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Hodnocení receptu
Recept jsi již ohodnotil/a
Ingredience
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
800 x 1 g
2 x lžíce (10 g)
75 x 1 g
64 x 1 g
200 x 1 g
2 x porce (3 g)
balení (400 g)
100 x 1 ml
2 x 1 g
10 x 1 g
400 x 1 g
2 x kus (17 g)
100 x 1 g
2 x 1 g
2 x 1 g
2 x 1 g
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
Postup přípravy receptu
1
Předehřejeme troubu na 190 stupňů.
2
Na tuku osmahneme maso a pomocí dřevěné vařečky ho rozpojíme na co nejmenší kousky.
3
Vyndáme jej z pánve a na ni nasypeme cibuli, řapíkatý celer a mrkev. Restujeme na středním plameni, dokud nezměknou.
4
Poté přidáme česnek, rajčata, bobkový list a oregáno i s masem. Vše důkladně promícháme. Stáhneme na nejnižší plamen a necháme směs 30 minut provařit. Občas promícháme, aby se směs nepřipékala.
5
Mezitím připravíme květákové pyré. Květák uvaříme na páře, dokud nezměkne. Necháme chvilku okapat, aby ztratil přebytečnou vlhkost.
6
Dáme ho do mixéru a umixujeme v hladkou směs.
7
Potom přihodíme vaječné žloutky a máslo a dál mixujeme, dokud se máslo nerozpustí.
8
Dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem.
9
Koláčovou formu či zapékací misku naplníme masovou směsí, uhladíme. Navrch nalijeme květákové pyré a opět důkladně rozetřeme.
10
Dáme zapéct do trouby, dokud není povrch zlatavě hnědý. Jednotlivé porce podáváme se zeleninovým salátkem.
{{data.energy}}3 034 kcal
Také {{data.energyAlt}}12 705 kJ ● Energetická hodnota
{{data.protein}}166 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}147 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 43 g
{{data.fat}}233 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasycené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 64 g
Trans mastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 3 g
Mononenasycené
{{data.monoSaturated}} 31 g
Polynenasycené
{{data.polySaturated}} 6 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 788 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 28 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fiber}} g
Sůl
{{data.salt}} 2 g
Voda
{{data.water}} 650 g
Vápník
{{data.calcium}} 1 038 mg
PHE
{{data.phe}} 8 169 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Míra denní aktivity
Zpět
Dokonči svůj profil
Cílová hmotnost
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
{{targetWeightMessageText}}
Vytvoř svůj účet
{{errors.message}}
Zpět
Registruj se
E-mail
Heslo
Heslo musí mít alespoň 6 znaků!
{{errors.message}}
Zpět
Odeslali jsme Ti verifikační e-mail!
Do pár minut Ti přijde verifikační e-mail na {{profile.email}}. V e-mailu klikni na tlačítko “Dokonči registraci” a poté se přihlas.
Zpět
Přihlásit se
E-mail
Heslo
{{errors.message}}
Zapomenuté heslo?
Zpět
Zapomenuté heslo?
Zadej e-mail uvedený při registraci. Poté Ti na tento e-mail bude zasláno nové heslo.
E-mail
Zpět
Odesláno
Na e-mail bylo zasláno nové heslo!
Podobné recepty
Hovězí tokáň na červeném víně
Krkonošská kuřecí játra
Zdravá kuřecí čína se zeleninou
pšenice se zeleninou a kuřetem
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Kategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku
Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.
Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.
Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.
KalorickeTabulky.cz © 2024 Všechna práva vyhrazena.